Un candidat la primărie, lovit de o mașină

Redactor:
Gabriela Ghitcuta
Un candidat la primărie, lovit de o mașină
Un candidat la primăria comunei Cosoba din județul Giurgiu și fiica acestuia au fost răniți, duminică, după ce au fost loviți de o mașină pe drumul județean care trece prin localitate, aceștia fiind transportați la un spital din Capitală, cu răni ușoare, susțin oficiali din Poliția Giurgiu.

Candidatul la primăria comunei Cosoba din județul Giurgiu și fiica acestuia se aflau duminică dimineață, în jurul orei 09.40, pe drumul principal din localitate în momentul în care au fost loviți de un autoturism, au declarat oficiali din Poliția Giurgiu. Aceștia au suferi răni ușoare și au fost transportați la un spital din Capitală pentru investigații suplimentare.

Sursele citate precizează ca cei doi au fost victimele unui accident în care au fost implicate, în total, trei autoturisme. Cercetările la fața locului au indicat că șoferul unui autoturism de teren nu s-a asigurat, a lovit o mașină care circula regulamentar iar aceasta a ricoșat într-un alt autoturism, oprit în afara părții carosabile. Candidatul la primărie, în vârstă de 41 de ani, și fiica sa, de 19 ani, au fost loviți de una dintre mașini.

La spital a ajuns și șoferul autoturismului care circula regulamentar. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Inchide