A renunțat la job-ul într-o multinațională pentru a-și face propria afacere. Românul care câștigă 1 milion de euro la un contract

A renunțat la job-ul într-o multinațională pentru a-și face propria afacere. Românul care câștigă 1 milion de euro la un contract
Emi Popa lucra, în 1999, într-o companie multinațională. Într-o zi a ales să lase de-o parte job-ul corporatist și să pună bazele propriei sale afaceri.

El a folosit banii din ultimul salariu pentru a începe afacerea având o echipă de doar doi oameni.

Acum are 52 de ani și a câștigat doar din ultimul contract un milion de euro.

A renunțat la job-ul într-o multinațională pentru propria afacere și câștigă milioane de euro

Atunci când trece un Mercedes, Volkswagen sau Audi pe stradă pe lângă tine gândește-te că probabil a fost vopsit utilizând instalații speciale luate de la Timișoara.

Emil Popa a pornit o afacere cu o echipă formată din doar doi angajați, iar până acum a montat mii de senzori utilizați la jeturile cu care sunt vopsite mașinile în fabrică și aproape 1.000 de panouri de comandă.

Printre cele mai recente contracte onorate de timișeni se numără unul cu Mercedes pentru o fabrică din Europa și unul cu Volkswagen pentru o fabrică din Africa de Sud. În cazul celui din urmă, echipa lui Emil Pop a pus cap la cap sistemul de automatizări și instalații pentru fabrica în care sunt confecționate barele pentru Volkswagen.

„Atunci când trece un Volkswagen pe lângă tine să știi că e foarte probabil să fi fost vopsit cu instalații făcute la Timișoara”, a declarat Popa pentru Digi24.

Inchide