EXCLUSIV | Expertul criminolog Dan Antonescu la Gândul Live, despre cazul tinerei din Argeș care a fost sechestrată de fostul iubit: Trebuia să meargă la întâlnire însoțită. Individul prinde curaj când simte victima

Redactor:
Gândul

Avocatul Giulia Crișan și criminologul Dan Antonescu au comentat la Gândul Live cazul tinerei din Argeș, care a fost sechestrată, lovită si umilită de fostul iubit.

Individul care fusese părăsit, a filmat totul cu telefonul fetei și a trimis înregistrarea actualului ei iubit. Imaginile au ajuns și la Poliție. Cu toate acestea, agresorul este cercetat în libertate, sub control judiciar, iar tânăra are ordin de protecție împotriva lui.

„În cazul fetei, agesroul este pus sub control judiciar și cî în cadrul controlului judiciar are și măsuri de interdicție de a se apropia de victimă. Victima trebuie să își urmeze cursul vieții , să mearșă la școală În cazul în care agresorul s-ar apropia de ea să apeleze 112, pentru că în aceeași situație de încălcare a măsurilor din controlul judiciar poliția prin parchet se va adresa judecătorului de drepturi și libertăți pentru a obține arestarea preventivă a inculpatului”, a declarat avocatul Giulia Crișan într-o intervenție telefonică la Gândul Live.

Tânăra a declarat că după despărțire, fostul iubit a implorat-o să se întâlnească puțin cu el și când a acceptat întrevederea, acesta s-a dezlănțuit lovind-o cu bestialitate și amenințând-o că o dă pe mâna proxeneților din Germania.

Expertul criminolog Dan Antonescu: Felul în care s-a exprimat este de un sadism ieșit din comun

Expertul criminolog Dan Antonescu este de părere că fata a greșit când a acceptat să se întâlnească d euna singură cu individul:

„O parte din vină îi aparține victimei. Dacă urmărim întreaga ei declarație ea spune că individul de-a lungul a 3-4 zile a insistat să se întâlnească să-i spune, să-i explice. Dacă tot s-a întâlnit, măcar să nu fi fost singură. O altă persoană lângă potențiala victimă îl descurajează pe potențialul agresor. În momentul în care are viziunea vulnerabilității respectivei femei, el prinde curaj. Abia aștept să văd dacă va încălca ordinul de protecție și pe cale de consecință să-l văd după gratii. Felul în care s-a exprimat este de un sadism ieșit din comun”, a declarat expertul criminolog.

Expertul criminolog a precizat că fostul iubit al fetei din Argeș se înscrie într-un tipar al agresorilor:

„Acești indivizi dovedesc o lașitate ieșită din comun. Sunt zmei, sunt duri, sunt intransigenți în fața acestor femei vulnerabile. În fața anchetatorilor sunt mielușei care încearcă să găsească tot felul de tertipuri. După ce a scuipat-o, a bătut-o, i-a umblat în telefon și i l-a distrus, acesta a spus că ea și-a uitat telefonul la el. Minciuni puerile pe care ei le folosesc în fața anchetatorilor unde sunt vulnerabili”, a declarat expertul.

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Noul simptom cheie care poate indica infecția cu SARS-CoV-2. Ce spun cercetătorii
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
WOW! Ce salarii primesc angajații Dacia. Iată cât poți câștiga dacă vei lucra la Mioveni
BOMBĂ! Monolitul din Piatra Neamț a DISPĂRUT ca cel din America. Cine l-ar fi făcut...
Tzancă Uraganu dă replica după ce și-a maltratat soția
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
Bărbatul cu care nu ar trebui să te căsătorești, potrivit zodiei tale. Femeia Balanță nu...
Inchide