Rareș Bogdan și Alexandru Rafila se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția specială GÂNDUL LIVE de miercuri, 14 aprilie 2021, de la ora 18.00!

Rareș Bogdan și Alexandru Rafila se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția specială GÂNDUL LIVE de miercuri, 14 aprilie 2021, de la ora 18.00!
Emma Zeicescu, gazda emisiunii GÂNDUL LIVE
Publicat: 14/04/2021, 17:01
Actualizat: 14/04/2021, 17:20

Rareș Bogdan, prim-vicepresedinte și europarlamentar PNL, și medicul Alexandru Rafila, deputat PSD, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția specială GÂNDUL LIVE de miercuri, 14 aprilie 2021, de la ora 18.00! Alături de cei doi, vor mai interveni telefonic, printre alții, și Anca Dragu, președintele Senatului și lider USR-PLUS, și politologul Cristian Pîrvulescu.

Principalul subiect dezbătut va fi demiterea de astăzi a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri, pe Facebook, că i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

Apoi, de la ora 18.30, ora normală a emisiunii, invitat va fi antreprenorul Dragoș Anastasiu.

Talkshow-ul Gândul LIVE cu Emma Zeicescu s-a relansat

Talkshow-ul Gândul LIVE cu Emma Zeicescu s-a relansat, începând cu data de 15 martie, și și-a schimbat ora de difuzare, fiind difuzat de luni până vineri de la ora 18.30.

Pe parcursul unei ore, prin abordarea sa unică, Emma Zeicescu prezintă o viziune profundă a situației cotidiene din România și a stării actuale a politicii românești, dezvăluind totodată importanța transparenței și responsabilității din partea liderilor noștri.

Emma Zeicescu oferă știri într-un mod dinamic, profesionist și orientat către prezent, analizând informațiile disponibile pentru a crea o imagine completă a evenimentelor zilnice.

Pentru a oferi o perspectivă importantă asupra realității, Emma Zeicescu va avea invitați în studio, lideri politici, sociologi, psihologi, persoane publice, profesioniști conectați în actualitatea românească.

Gândul LIVE va fi în direct, de luni până vineri, de la ora 18.30 pe Gandul.ro și canalul de YouTube Gândul.

De la ora 20.30, Emma Zeicescu îți oferă GÂNDUL NEWS

Tot de luni până vineri, dar de la ora 20.30, Emma Zeicescu revine la GÂNDUL NEWS, o nouă emisiune digitală menită să îți aducă în față cele mai importante, 5 subiecte ale zilei.

Emisiunea are o durată medie de 5 minute fiind alternativa perfectă de consum pentru a te informa la sfârșitul zilei cu cele mai importante subiecte din actualitatea românească și internațională.

Gândul NEWS va fi în direct, de luni până vineri, de la ora 20.30 pe gandul.ro și canalul de YouTube Gândul.

Echipa Gândul este completată de Adrian Artene – Director Editorial, Bebe Nicola – Producător General și de un staff de 30 de persoane dintre care 16 sunt jurnaliști.

Despre Gândul

Gândul.ro reflectă actualitatea socială, politică și economică prin unghiuri de abordare jurnalistică originale și informații exclusive.

Articolele despre evenimente de impact sunt completate de materiale de lifestyle, reportaje și comentarii semnate de jurnaliști noștri, pentru a oferi o cheie de lectură a prezentului celor peste 2 milioane de vizitatori unici pe lună ai site-ului www.gandul.ro.

La începutul anului 2020, în luna februarie, publicația online a trecut printr-o schimbare radicală, atât ca design și platformă-suport, cât și ca denumire a domeniului, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Investițiilor în schimbările de formă, suport digital, echipamente și studioul TV li s-au adăugat investiții în echipa de jurnaliști, în ideea creșterii calității conținutului.

Echipa gandul.ro s-a mărit și s-a concentrat atât pe conținutul editorial, cât și pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.30.

De asemenea, începând cu luna septembrie, publicația gandul.ro a lansat și emisiunea Gândul Green, difuzată pe site-ul www.gandul.ro și pe canalele de socializare ale publicației.

Din decembrie 2020 a fost lansată emisiunea Gândul Financiar, realizată și prezentată de Mihaela Pântea, Senior Editor Coordonator al secțiunii Gândul Financiar, jurnalist cu o carieră de peste 20 de ani în presa economică și financiar-bancară.

Publicația online gandul.ro a crescut constant de la începutul anului 2020, având lunar peste două milioane de cititori unici și peste 8 milioane de afișări.

Gândul face parte din grupul Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, ProSport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață