„Gândurile lui Cristoiu”. Exit Poll: IOHANNIS: 64,8%, DĂNCILĂ: 35,2% / Ion Cristoiu: Iohannis a avut în această seară un discurs moderat la adresa PSD / Nu ne-a zis ce planuri are pentru țară – VIDEO

„Gândurile lui Cristoiu. Exit Poll: IOHANNIS: 64,8%, DĂNCILĂ: 35,2% / Ion Cristoiu: Iohannis a avut în această seară un discurs moderat la adresa PSD / Nu ne-a zis ce planuri are pentru țară - VIDEO
Publicat: 24/11/2019, 21:55

21:48 Ion Cristoiu: Sunteți de acord că după ce Iohannis a zis că PSD trebuie trimis la lada de gunoi a istoriei, în această seară nu a zis nimic?

Normal era ca marele învingător să spună ce are de gând să facă și cu țara asta. Nu și-a luat niciun angajament. Nu mi-a oferit priveliștea leninistă.

21:44 Ion Cristoiu: Liviu Dragnea s-a adresat unui electorat PSD care credea în ideile lor. A făcut greșeli uriașe. S-a mers pe ideea Dăncilă eu sunt de treabă.

Asta n-a mers într-o campanie în care celălalt a mers pe violență.

21:42 Ion Cristoiu: Iohannis a avut un discurs moderat la adresa PSD / Se simte comod cu Dăncilă la conducerea PSD

21:21 Ion Cristoiu: Există un risc…nu avem un lider care să țâșnească, nu e Gabriela Firea, are o mare problemă, va fi țintă. Pentru Iohannis, pentru alegeri anticipate și schimbarea structurii, cramponarea, discursul lui Dăncilă e foarte primejdios. Mai mult ca sigur a fost un eșec catastrofal.

21.00 Exit Poll: IOHANNIS: 64,8%, DĂNCILĂ: 35,2% – Un nou mandat de președinte pentru Klaus Iohannis

Știrea inițială. Analistul politic Ion Cristoiu va face o analiză la rece a celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, alături de moderatorul Monica Mihai.

Ediția specială va începe la ora 20.30 și cuprinde transmisii live de la sediile partidelor care îi susțin pe candidații Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

La ora 21.00, agenția MEDIAFAX va prezenta exit poll-ul Curs-Avangarde, la fel ca în primul tur al alegerilor.

Aflați de pe MEDIAFAX cine va fi președinte în următorii 5 ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase