• Publicat:
Gândurile Lui Cristoiu

„Gândurile lui Cristoiu”. Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale: Nu sunt un produs al sistemului. Sunt un om integru / Administrația Prezidențială e mult prea extinsă. Nu cred că e nevoie de toți funcționarii

Ramona Ioana Bruynseels față în față cu analistul politic Ion Cristoiu într-o ediție specială a emisiunii „Gândurile lui Cristoiu". Discuțiile s-au axat pe culisele înscrierii în cursa prezidențială.

Bruynseels, întrebată dacă Voiculescu s-a supărat pe ea din cauza înregistrărilor: Nu foarte tare

Ramona Ioana Bruynseels a declarat, întrebată la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” dacă Dan Voiculescu s-a supărat pe ea din cauza înregistrărilor în care îl critică pe acesta, că „nu s-a supărat foarte tare”. Ea a precizat că are în continuare o relație normală de colaborare, în cadrul PPU.

Continuarea aici…

 

Bruynseels: Pământul este sferic. Sunt un om cu toate oalele acasă

Ramona Ioana Bruynseels a declarat, joi seara, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că nu face parte din nicio mișcare care crede că Pământul este plat, precizând că știe că planeta noastră este sferică, fiind „un om cu toate oalele acasă și cu mansarda cât de cât sănătoasă”.

Citiți continuarea…

 

Bruynseels: Administrația Prezidențială e mult prea extinsă.Nu cred că e nevoie de toți funcționarii

Ramona Ioana Bruynseels a declarat, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că Administrația Prezidențială e prea extinsă și nu toți funcționarii de acolo sunt necesari. Ea a precizat că sunt importanți consilierii prezidențiali, însă aceștia nu trebuie să devină „o camarilă” în jurul președintelui.

Citiți continuarea…

 

Ramona Ioana Bruynseels propune referendum pentru ridicarea imunității politicienilor

Ramona Ioana Bruynseels a afirmat, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că în cazul în care ar câștiga alegerile, din prima zi de mandat prezidențial, s-ar consulta cu Parlamentul pentru organizarea unui referendum în care românii să fie întrebați dacă vor ridicarea imunității politicienilor.

Citiți continuarea…

 

Ramona Ioana Bruynseels: Nu sunt un produs al sistemului. Sunt un om integru

Ramona Ioana Bruynseels a declarat, joi seara, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, întrebată ce o recomandă pentru funcția de șef al statului, faptul că nu este „un om al sistemului” și este o persoană integră care și-a clădit cariera pe forțele proprii.

Continuarea aici…

Știrea inițială. Moderator: Monica Mihai/ Invitat: analistul politic Ion Cristoiu

Ioana Ramona Bruynseels față în față cu analistul politic Ion Cristoiu într-o ediție specială a emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”.  Discuțiile se vor axa pe culisele înscrierii în cursa prezindențială.

Urmăriți așadar, joi, de la ora 19.00. Teme:

De ce a ținut Ioana Ramona Bruynseels să candideze?

Din culisele candidaturii Ioanei Ramona Bruynseels?

Cine îi finanțează campania electorală, soțul sau Dan Voiculescu?

Ce proiect de țară propune? Ce șanse are?

Pe cine sprijină în turul al doilea al alegerilor prezidențiale?

Inchide