Gândurile lui Cristoiu: Top 5 politicienii săptămânii. Rovana Plumb a făcut o mare greșeală. Ludovic Orban, pe locul 1

Top 5 politicienii săptămânii

Locul 5- Rovana Plumb, europarlamentar PSD

„Este Rovana Plumb, nu pentru că a fost respinsă, aici Traian Băsescu a avut o tresărire chiar interesantă pentru care m-a uimit cât de bună era în care a spus că de fapt sunt și alte propuneri dubioase, dar s-a luat numai propunerea noastră și propunerea Ungariei. Cred că noi am făcut o mare greșeală mai ales Rovana Plumb, adică dacă știi că ești vulnerabil mai ales acolo, nu te duci. Păi tocmai de aceea, dacă mâine mi s-ar propune mie un post de ministru, eu l-aș refuza dintr-un simplu motiv, sa nu mai spun de faptul că sunt bătrân, domnule dacă mă propuneți începe o discuție, că a lucrat în presa comunistă, până mă explic eu, tu dacă te știi chiar corect dar vulnerabil ca imagine îi spui doamna premier nu mă duc că, chiar dacă tu te știi corect, domnule e imaginea despre mine, ăia o să mă lucreze și o să mă trezesc… Deci din punctul acesta de vedere nu înțeleg de ce a avut ambiție pentru că e de 100 de ori mai grav pentru ea această respingere decât dacă spunea domnule mi s-a propus și am refuzat. E o mare problemă aici, nu numai la ea, la politicienii români care când li se oferă o friptură nu știu să zică nu”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 4 – Klaus Iohannis, președintele României

„Pe locul 4 este domnul Klaus Iohannis care s-a dus și el în America să fie și el pe acolo să facă o poză și care pilotează această cădere a Guvernului Dăncilă și dacă se va face guvern minoritar va trebui să-și asume guvernul lui și va rămâne în octombrie fără temă, că dacă a căzut guvernul…Temă de campanie ce ar putea să ducă la o prezență a dreptei, deci în primul rând ca să spun nu cred că doamna Dăncilă dacă pică guvernul, pică și din candidatură, poate chiar să câștige. S-ar putea ca masele pesediste să iasă la vot împotriva lui Iohannis. Adică nu este exclus, eu sper că îi dă Dumnezeu atâta minte că, căzând din funcție, eu nu cred în teoria vehiculată, teoriile, că dacă ea nu va mai fi premier nu va mai fi candidat, nu are cum, s-a înscris în cursă. Poate să avem un efect negândit cum ar veni anume că pesediștii, primarii, activul, să iasă să spună ia să ieșim noi să-i dăm una în bot lui Klaus Iohannis, să știți că este riscul ăsta mare, iar ea intrând în opoziție nu mai e obligată să fie atât de prudentă, poate să muște din dușmanul de la Cotroceni. Deci din punctul ăsta de vedere nu știu reacția, dar clar electoratul de dreapta nu mai iese la vot”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 3- Alexandru Cumpănașu, candidat la Președinție

„Pe locul 3 este domnul Alexandru Cumpănașu care a reușit să-și strângă semnăturile, să fie candidat. Este candidatul cel mai atacat, nu am înțeles nici acum, în definitiv candidează, ceva e în neregulă. Eu sunt unul din cei care îl susține dintr-un simplu motiv îmi lasă impresia cel puțin până acum că le strică balul. Da, din punctul ăsta de vedere eu chiar văd din punct de vedere democratic o campanie mai fierbinte. Măcar el sper, dacă o fi și el al cuiva o să mă dezamăgească, că măcar faptul că le strică niște jocuri se vede din campania de presă care toată presa prezidențială e împotriva lui”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 2- Viorica Dăncilă, prim-ministru, președintele PSD

„Pe locul 2 este Viorica Dăncilă care a reușit rara performanță de a se duce în America în timp ce aici i se pregătește o moțiune de cenzură. Îmi amintesc de domnul Răzvan Ungureanu care tot așa s-a dus la Varșovia în timpul ăsta se pregătea… Nu am înțeles nici acum de ce s-a dus în America și dacă știa că nu va fi primită de vicepreședinte de ce a mai anunțat că va fi primită de vicepreședinte. A fost un eșec această vizită absolut inutilă, nu am înțeles de ce, dar probabil că au fost niște șmecheri pe acolo pe lângă ea care i-au zis lasă că vă aranjăm noi, mergeți”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 1- Ludovic Orban- președintele PNL

„Pe locul 1 este domnul Ludovic Orban care vede așa friptura la orizont, este tot mai vesel, deja bănuiesc și îmi imaginez că în jurul lui s-au adunat… Eu stau vizavi de PMP și de fiecare dată când trec pe acolo și îmi parchez și mașina mulțumesc lui Dumnezeu că nu-i partid de guvernământ, vă imaginați dacă aș sta vizavi de PNL? Câte tiruri cu găini, cu saci de porumb, cu carne, bănuiesc ce e acum în jurul lui domnul Orban, sunteți de acord, cred că e așa un fel de pașă”, a conchis Ion Cristoiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Aaron Taylor-Johnson, a fi sau a nu fi noul James Bond?