Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2021. Mercur retrogradează în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2021. Mercur retrogradează în zodia Vărsător
Horoscopul zilei de 30 ianuarie2021. Mercur retrogradează în zodia Vărsător
Publicat: 30/01/2021, 09:35

Horoscopul zilei de 30 ianuarie2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și arațiunii, își începe de astăzi tranzitul retrograd, tranzit pe care-l va întreține până pe 21 februarie 2021. În această perioadă, Mercur ne va cere să ne revizuim planurile de viitor, să ne reanalizăm proiectele în care suntem implicați, să vedem cu ce mergem mai departe și la ce renunțăm. Totodată, Mercur retrograd în Vărsăror pune lupa pe cercurile de prieteni din care facem parte și ne cere să facem o reanaliză a relațiilor în care suntem implicați.

Până pe 21 februarie, este de preferat să evitați achiziția de aparatură care are legătură cu comunicarea, de la telefoane, laptopuri și până la mașini și, totodată, să fiți atenți la tot ce ține de mediul online, de la mailuri la plățile pe internet. Pe de altă parte, este o perioadă care ne poate aduce soluții

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 30ianuarie2021

Dragoste

Mercur retrograd în Vărsător îți cere să-ți revizuiești relațiile de prietenie și să rămâi alături de persoanele cu care împărtășești aceleași principii și convingeri. Posibil ca în această perioadă să revină în viața ta foste persoane sau să reanalizezi bariera dintre o relație de prietenie și o poveste de iubire.

Carieră și bani

Pe de altă parte, Mercur retrograd în Vărsător îți cere o reanaliză a unor proiecte profesionale, proiecte de grup, proiecte în online mass-media și televiziune în care ești implicat. Vor fi nativi care vor avea idei ingenioase despre cum să-și lansezesau relanseze un astfel de proiect.

Sănătate

Luna îți va activa astăzi casa sănătății și-ți va aduce unele emoții intense, neașteptate, dar îți cere și mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Taur – 30ianuarie2021

Dragoste

Cu Mercur retrograd în Vărsător este posibil să te confrunți cu unel etensiuni cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Pe de altă parte, este o perioadă în care îți reevaluezi viața sentimentală și te poți desprinde de o poveste de iubire.

Carieră și bani

Mercur retrograd în Vărsător îți cere o reevaluare profesională serioasă. Este momentul să-ți reanalizezi cariera, obiectivele profesionale și strategia prin care vrei să le atingi. Sunt posibile tensiuni cu superiorii în toată această perioadă și vei suporta cu greu autoritatea acestora.

Sănătate

Este o zi favorabilă relaxării, micilor distracții. Dedică-te mai mult hobby-urilor tale și nu-ți ocupa timpul liber cu alte sarcini.

Horoscop zilnic Gemeni – 30ianuarie2021

Dragoste

În perioada de retrogradare mercurianăeste foarte probabil să te reîntorci la niște amintiri din trecut, la copilărie, al suferințe mai vechi sau,pe de altă parte, să ai parte de unele tensiuni în familie.

Carieră și bani

Mercur retrograd în Vărsător îți cere să-ți reevaluezi convingerile de viață, principiile și filozofiile pe care te bazezi, dar și sistemul de valori la care te raportezi.

Sănătate

Mercur este guvernatorul tău și s-ar putea ca în această perioadă să te simți mai confuz, mai agitat și mai greu de înțeles de ceilalți.

Horoscop zilnic Rac – 30ianuarie2021

Dragoste

Mercur retrograd în Vărsător îți cere să-ți reevaluezi viața sentimentală și să-ți revizuiești atitudinea față de o relație sexuală, fie aventură, fie relație tabu sau extraconjugală.

Carieră și bani

Tot Mercur retrograd în Vărsător îți cere să te pui la punct cu taxele, impozite, rate la credit și orice alte datorii ai ai. Este necesar să-ți revizuiești modul de raportare la finanțe, al resursele comune cu ceilalți. Sunt nativi care vor fi mânați să rezolve contexte ce țin de moșteniri, partaje, litigii, asigurări.

Sănătate

S-ar putea ca o serie de frici și angoase să iasă la suprafață acum și să te macine pe interior. Poate fi vorba de frica de a pierde un bun material sau o persoană.

Horoscop zilnic Leu – 30ianuarie2021

Dragoste

Mercur retrograd în Vărsător îți va tranzia chiar sectorul relațiilor de lungă durată și al căsătoriei, semn că aici va fi nevoie de o reevaluare serioasă a relației, a atitudinii pe care o ai față de partenerul de viață. Sunt posibile tensiuni serioase.

Carieră și bani

Tot Mercur retrograd în Vărsător va fi cel care te va stimula să te raportezi altfel la relațiile profesionale. Va aduce conflicte cu superiorii și colaboratorii, ia revizuirea comportamentului și reechilibrarea în raport cu ceilalți va fi tema de bază. Posibil să renegociezi contracte.

Sănătate

Azi ar trebui să te odihnești mai mult. Vei vedea că îți recapeți mare parte din încrederea în sine și asta te va ajuta să vezi altfel ceea ce se petrece în jurul tău.

Horoscop zilnic Fecioară – 30ianuarie2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul tău, iar în perioada sa de mers retrograd s-ar putea să-ți aducă mai multe confuzii și să te facă mai conflictual. Luna îți traversează astăzi zodia și-ți aduce o mai mare nevoie de liniște și detașare. Amână curățenie pentru alte zile mai calme.

Carieră și bani

Mercur retrograd în Vărsător va tranzita sectorul muncii tale și-ți va cere o serioasă reevaluare a activităților profesionale, a programului de lucru, a salarizării și o revizuire a relației cu colegii. Vor fi nativi care vor lua decizia schimbării jobului și nativi care se pot angaja acum.

Sănătate

Tot Mercur retrograd în Vărsător îți cere să te responsabilizezi vizavi de starea de sănătate, să o reevaluezi și să faci ceea ce este necesar pentru a te simți mai bine. În majoritatea cazurilor este vorba de schimbarea stilului de viață, de mai multă odihnă și de evitarea stresului profesional.

Horoscop zilnic Balanță – 30ianuarie2021

Dragoste

Mercur retrograd în Vărsător va tranzita chiar sectorul iubirii și-ți va cere o reevaluare a vieții sentimentale, o reanaliză a unei povești de dragoste. Unii nativi pot fi căutați de cineva din trecut. Ai mai multă grijă la copii, la relația cu aceștia. Mulți nativi vor ști acum unde se încadrează o relație, al iubire sau prietenie.

Carieră și bani

Cu Mercur retrograd în Vărsător s-ar putea să fii pus în fața faptului de a-ți revizui timpul liber și activitățile distractive. Unii nativi pot da mai multă atenție unui hobby, pot avea idei bune despre cum să-l conducă la succes. Este o perioadă intensă din punct de vedere artistic și creativ.

Sănătate

Luna tranzitează astăzi sectorul sănătății tale și-ți cere mai multă odihnă. Posibil ca unele frământări să iasă la suprafață, să te surprindă ceva sau cineva din trecut.

Horoscop zilnic Scorpion – 30ianuarie2021

Dragoste

Mercur retrograd în Vărsător îți cere să-ți reevaluezi relația cu familia. Sunt posibile conflicte și tensiuni cu cei dragi și pot porni chiar de la bunurile deținute în comun. Posibil ca în acaestă perioadă să se îngreuneze situațiile care țin de actele unei locuințe, de un credit imobiliar.

Carieră și bani

Este o perioadă favorabilă, odată cu retrogradarea mercuriană, pentru a-ți revizui niște proiecte în care ești implicat și pentru a-și schimba raportarea la unii asociați. Reevaluează-ți niște planuri de viitor. Unii nativi pot avea idei bune despre relansarea unui site.

Sănătate

Astăzi s-ar putea să fii invitat în oraș de prieteni sau să porți niște dialoguri cu aceștia care să-ți trezească interesul și să-ți mai calmeze din temeri.

Horoscop zilnic Săgetător – 30ianuarie2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale, iar această perioadă de retrogradare îți va aduce ocazia reevaluării situației în cuplu, dar și rediscutării unor aspecte importante ce privesc viitorul relației voastre.

Carieră și bani

Poți fi susținut de mercur să ai idei bune, să vii cu soluții ingenioase la problemele profesionale. Posibile tensiuni cu colaboratorii, motiv pentru care ai putea să reanalizezi în ce asocieri rămâi și din care ieși.

Sănătate

Mercur retrograd în Vărsător îți poate aduce unele confuzii, stări de agitație cauzate de întebări la care nu găsești răspuns și poți fi mai introspect în dialog.

Horoscop zilnic Capricorn – 30ianuarie2021

Dragoste

Retrogradarea mercuriană îți poate stimula intelectul foarte mult și te poate orienta către o reanaliză a unor principii și convingeri de viață.

Carieră și bani

Mercur retrograd în Vărsător îți activează casa financiară și-ți cere o reevaluare a modului în care-ți câștigi banii, dar și cum îi cheltui. Este o perioadă bună pentru a-ți monetiza unele talente. Nu te teme. O să ai idei cum să faci bani, cum să redresezi o surse de venit. Posibile tensiuni cu colegii de muncă.

Sănătate

Va trtebui să lucrezi mai mult la stima de sine în perioada cu Mercur retrograd în Vărsător pentru că de aici se pot naște o serie de nemulțumiri. Totodată, este o perioadă bună să refaci niște analize, să te preocupi de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 30ianuarie2021

Dragoste

Mercur retrogradează în zodia ta și s-ar putea să traversezi o perioadă în care confuzia va fi mai mare, dar și agitația interioară,psihică. Sunt nativi care-și reevaluează viața de cuplu și-și revizuiesc atitudinea față de partener. Astăzi poți da curs unei pasiuni în intimitate.

Carieră și bani

Folosește-te de perioada aceasta să-ți reevaluezi stilul de viață, raportarea la propria ta persoană, dar și la cei cu care ai relații profesionale.Poți avea idei ingenioase, revelații și momete de puternică conștientizare în această perioadă. Astăzi poți avea discuții financiare cu cei cu care deții bani la comun, inclusiv cu partenerul de cuplu.

Sănătate

S-ar putea să te simți obosit psihic, epuizat nervos și o serie de angoase să se manifeste astăzi destul de intens.

Horoscop zilnic Pești – 30ianuarie2021

Dragoste

Cu Mercur retrograd în Vărsător nu este exclus ca în viața ta să apară o persoană din trecut, chiar un fost partener de viață. Pe de altă parte, Mercur este guvernator al relațiilor tale și te îndeamnă să-ți revizuieștia titudinea față de partenerul de cuplu.

Carieră și bani

Relațiile cu ceilalți, fie că sunt parteneri de afaceri, colaboratori sau asociați într-un proiect pot fi destul de tensionate în perioada următoare. Este o momentul să renegociezi un contract.

Sănătate

Mercur retrograd în Vărsător îți impactează sectorul sănătății și-ți cere reevaluare. Acordă mai multă atenție simptomelor cu care te confrunți, mai ales afecțiunilor netratate sau cronice, care pot reveni acum în actualitate. Poți descoperi remedii eficiente.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?