Horoscopul zilei de 1 februarie 2021. Venus activează zodia „Vărsător”

Horoscopul zilei de 1 februarie 2021. Venus activează zodia „Vărsător”
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021
Publicat: 01/02/2021, 06:21

Horoscopul zilei de 1 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra astăzi în zodia Vărsător, zodie pe care o va traversa până pe data de 25 februarie 2021. În tot acest timp, Venus ne va stimula să ne detașăm sentimental, să ne dorim mai multă independență și libertate în relațiile noastre, dar și să clădim viziuni de viitor, de această dată, nonconformiste în privința vieții sentimentale și a banilor. Ne vom schimba complet viziunea asupra iubirii pe perioada acestui tranzit.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 1 februarie 2021

Dragoste

Venus în Vărsător va activa sectorul prietenilor și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii unor relații de prietenie, dar și ocazia activării vieții sociale. Poți cunoaște persoane care să te atragă prin intermediul prietenilor sau în online.

Carieră și bani

Tot Venus în Vărsător te va sprijini în îmbunătățirea proiectelor în care ești implicat și-ți va aduce șanse să te afirmi prin acestea. Mulți nativi pot primi oferte de a se implica în noi proiecte de grup și pot veni oportunități din zona online. Poți avea viziuni de viitor care să te ajute să-ți lansezi propiriile tale proiecte.

Sănătate

În prima parte a zilei te vei simți mai obosit, mai fără energie și disponibilitate de a te implica în noi activități.

Horoscop zilnic Taur – 1 februarie 2021

Dragoste

Sectorul sentimental este încă activat de Lună și în prima parte a zilei poți primi vești de la persoana iubită sau te poate surprinde cu o propunere.

Carieră și bani

Venus în Vărsător va activa sectorul carierei tale și vei avea șanse de a-ți îmbunătăți situația profesională, vei avea oportunități de a-ți atinge obiectivele, dar nu te aștepta să fie ușor sau să vină ceva de la sine. Atenție la tensiunile cu superiorii.

Sănătate

S-ar putea să ai parte de unele tensiuni și conflicte care să-ți strice complet starea de spirit. Încearcă să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 1 februarie 2021

Dragoste

Venus în Vărsător este responsabilă de o îmbunătățire a sistemului de convingeri la care te raportezi, însă nu te aștepta ca totul să se petreacă peste noapte. Vor fi evenimente care-ți vor aducxe noi viziuni și mentalități.

Carieră și bani

Venus în Vărsător te va susține să înveți lucruri noi, să te înscrii la cursuri, să studiezi sau să explorezi noi domenii de interes care te pot ajuta în dezvoltarea profesională.

Sănătate

S-ar putea ca unele probleme de sănătate mai vechi să te deranjeze astăzi și să-ți ceară responsabilizare. Totodată, nu este exclus să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Rac – 1 februarie 2021

Dragoste

Viața intimă se reaprinde, se intensifică, iar Venus în Vărsător va susține din plin acest aspect. Ai grijă, însă, la tendința de infidelitate.

Carieră și bani

Venus în Vărsător îți va activa sectorul financiar și-ți va aduce oportunități legate de un credit, însă totodată îți cere și să te responsabilizezi vizavi de datoriile pe care le ai, de rate, taxe și impozite.

Sănătate

Azi ai grijă puțin mai mult la deplsări. Starea de sănătate începe să se îmbunătățesacă și ipohondra ta să se dizolve.

Horoscop zilnic Leu – 1 februarie 2021

Dragoste

Venus în Vărsător va tranzita întocmai sectorul relațiilor tale și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii vieții de cuplu, în primul rând cu noi viziuni și noi planuri de viitor. Totuși, nu va fi un tranzit ușor, așa că va trebui să te responsabilizezi mai mult față de partenerul de viață și față de relație.

Carieră și bani

Tot Venus în Vărsător va contribui și la îmbunătățirea relațiilor profesionale, cu colaboratorii și asociații, însă pentru asta va trebui să dai dovadă de empatie și să muncești în grup, să-ți pese și de dorințele celorlalți. Posibil să vină contracte avantajoase.

Sănătate

Astăzi va trebui să ai mare grijă la acțiunile tale și să eviți imprudențele. Posibil să ai parte de un surplus de energie pe care să-l canalizezi greșit.

Horoscop zilnic Fecioară – 1 februarie 2021

Dragoste

Se anunță o zi bună, liniștită și plăcută în plan sentimental, maia les că Luna îți traversează zodia în prima parte a zilei ți-ți susține starea generală de bine, dar și împăcarea cu partenerul, dacă au fost discuții în cuplu.

Carieră și bani

Venus în Vărsător va aduce îmbunătățiri în sectorul muncii tale, dar pentru asta va trebui să te maturizezi și să ai curajul să faci acele schimbări de care ai nevoie. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja în următoarele trei săptămâni.

Sănătate

Tot Venus în Vărsător este responsabilă și de îmbunătățirea stării tale de sănătate, însă pentru asta tu va trebui să te responsabilizezi, să mergi la medic dacă ai probleme și să urmezi tratamentele, dar mai ales să-ți schimbi stilul de viață și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – 1 februarie 2021

Dragoste

Venus în Vărsător va activa întocmai sectorul iubirii și al copiilor, așa că ai la dispoziție trei săptămâni să te îndrăgostești și să începi o relație de lungă durată. Totofată, relația cu copiii va fi mai intensă, mai apropiată, iar în unele cupluri se va canaliza atenția asupra posibilității de a deveni părinți.

Carieră și bani

Cât timp Venus va tranzita zodia Vărsător, creativitatea și simțul artistic vor căpăta strălucire, vor trece la alt nivel, te vei remarca prin ele. Vor fi nativi care vor fi stimulați de contexte să-și evidențieze talentele.

Sănătate

Tot drație tranzitului lui Venus în Vărsător vei începe ușor, ușor să-ți recapeți energia și pofta de viață, bucuria de a trăi și optimismul. Te poți dedica mai mult hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Scorpion – 1 februarie 2021

Dragoste

Venus în zodia Vărsător te va susține să-ți îmbunătățești relațiile cu familia, dar și relația de cuplu. Vei avea noi viziuni de viitor și vei ajunge la mentalități comune cu cei cu care ai fost în conflicte.

Carieră și bani

Deși nu va fi ușor și nici nu va vemi fără efort și tensiune. Acest tranzit al lui Venus în Vărsător te va susține în situații legate de o locuință, de la mutare, renovare la cumpărare. Profesional s-ar putea să fie tensiuni cu colaboratorii și să te reechilibrezi mai greu, mai ales dacă zona familiei și a locuinței îți cere atenție.

Sănătate

Starea emoțională, deși extrem de tumultoasă în ultima perioadă, se va mai îmbunătăți odată cu intrarea lui Venus în Vărsător. Totuși, nu ți-ar strica câteva zile de concediu. Trecutul poate fi stresant de repetitiv pentru unii nativi.

Horoscop zilnic Săgetător – 1 februarie 2021

Dragoste

Venus în Vărsător te poate face mai vocal decât de obicei, însă în prima parte a tranzitului vei fi destul de inetriorizat și vei analiza fiecare cuvânt pe care-l vei spune, ba mai mult s-ar putea ca persoana iubită să-ți interpreteze total eronat mesajele.

Carieră și bani

Cu Venus în Vărsător, în mod normal, ai avea succes la negocieri, însă de această dată va trebui să fii corect și să te responsabilizezi vizavi de niște contacte. Dcaă-ți vei impune punctul de vedere în fața celorlalți, riști să începi adevărate conflicte.

Sănătate

Astăzi încearcă să fii mai atent la deplasări și ține cont că ești mai irascibil la locul de muncă și-ți sare țandăra din orice. Odihnă mai mult pentru recăpătarea puterii.

Horoscop zilnic Capricorn – 1 februarie 2021

Dragoste

Astăzi s-ar putea să apară unele tensiuni în viața sentimentală, unele surprize neașteptate venite din partea persoanei iubite sau din partea copiilor. Posibil ce aceștia să-ți ceară bani și de aici să plece cearta.

Carieră și bani

Venus în Vărsător va activa sectorul tău financiar și îți va aduce ocazia ca în următoarele trei săptămâni să-ți îmbunătățești veniturile. Totuși, nimic nu va fi ușor și fără efort, așa că fii responsabil în cheltuieli și pune un ban deoparte. Poți avea idei financiare bune, dar azi evită speculațiile financiare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Este o zi bună să-ți recâștigi cu mult curaj încrederea în tine, să te impui prin talentele tale.

Horoscop zilnic Vărsător – 1 februarie 2021

Dragoste

Venus va tranzita chiar zodia ta și timp de trei săptămâni te va susține să ai mai multă grijă de felul în care arăți, să te preocupi de imaginea ta personală și să-i aduci îmbunătățiri. Ai ocazia să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită.

Carieră și bani

Tot Venus în Vărsător este responsabilă de efortul pe care-l vei depune tu pentru a aduce armonia în relațiile tale profesionale. Posibile beneficii de pe urma unui contract.

Sănătate

Te bucuri de o stare bună de sănătate, chiar dacă la nivel emoțional sunt încă frustrări și frământări, agitație.

Horoscop zilnic Pești – 1 februarie 2021

Dragoste

Venus în Vărsător te susține puternic să te desprinzi de trecut și să ierți un fost partener, să te eliberezi de o traumă emoțională, să depășești o deziluzie în dragoste. Pe de altă parte, vor fi nativi care vor oficializa o relație în perioada următoare sau se vor responsabiliza vizavi de o aventură.

Carieră și bani

În prima parte a zilei va trebui să fii mai atent la modul în care porți un dialog cu un colaborator sau superior. Fără să vrei poți atinge puncte sensibile.

Sănătate

Venus în Vărsător va tranzita sectorul sănătății tale și te va susține să te desprinzi de niște vicii avute, de niște aspecte toxice care-ți făceau rău, atât din pucntul de vedere al sănătății, cât și al stării emoționale și psihice. Ușor, ușor vei reîncepe să vezi viața mai optimist.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?