Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 octombrie 2021. Berbecii sunt justițiari

Publicat: 02/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 2 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După aspectele tensionate de ieri, iată că astăzi, Venus, planeta iubirii, din zodia Scorpion face un aspect de susținere cu Pluto retrograd din Capricorn, aspect care ne susține să îmbunătățim ce am stricat până acum în plan sentimental și să reaprindem pasiunea în drmitor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Poți profita de contextul zilei pentru a-ți retrage anumite cuvinte spuse la nervi partenerului de viață. Regretele sunt bine venite acum și pot îmbunătăți relația. Este o zi încărcată de pasiune, însă ține cont și că unele mici dedesupturi relaționale pot ieși la suprafață. Pe de altă parte, nu încerca să demonstrezi tu altora că ai dreptate pentru că s-ar putea să fii exclus dintr-un grup.

Horoscop zilnic Taur

Configurația astrologică de astăzi te susține să te reconectezi cu partenerul de viață și să ajungeți la un numitor comun, să vă faceți planuri de viitor împreună. În plus, este o zi încărcată de erotism. Cei singuri au șanse mai mari să se apropie de o persoană care le place pentru că vor ști să-și pună farmecele în evidență.

Horoscop zilnic Gemeni

Relația cu persoana iubită se poate îmbunătăți dacă vei da frâu liber jocului și pasiunii. Profită și fă gesturi tandre, jucăușe, iar dacă ești părinte, petrece timp cu copiii, distrează-te alături de aceștia. Ai spor dacă ai de rezolvat activități care altă dată ți s-ar fi părut obositoare, însă nu-ți ocupa toată ziua cu asta.

Horoscop zilnic Rac

Este ziua perfectă să-ți ceri iertare de la cei dragi, mai ales de la părinți pentru că probabil în ultima perioadă ți-au mai scăpat și cuvinte dure sau reproșuri. În plan sentimental, o pasiune poate lua naștere dintr-o atracție, iar în cuplu poți profita pentru a reaprinde pasiunea și pentru a te reconecta la partenerul de viață.

Horoscop zilnic Leu

O plimbare prin locurile copilăriei sau o vizită la părinți te poate scoate din starea de stres și te poate relaxa. Te poți împăca cu cei dragi și poți fi mai îngăduitor astăzi. Pe de altă parte, dacă ai de rezolvat niște sarcini dificile, fii sigur că azi vei avea toată forța necesară pentru a le înfăptui și fără consum foarte mare de resurse.

Horoscop zilnic Fecioară

Viața sentimentală poate trece printr-un moment bun și te poți apropia de partener dacă ești sincer și deschis dialogului, însă evită temele financiare. Dacă ești singur, atunci te poți simți atras de o persoană și poți încerca să o cucerești. Flirtezi cu mai multă ușurință acum. Ai grijă la cheltuieli, să nu faci excese astăzi.

Horoscop zilnic Balanță

Ai putea scoate niște bani din buzunat pentru a-ți face o plăcere, pentru a-ți cumpăra ceva ce-ți bucură sufletul. Sunt și nativi mai norocoți care primesc un cadou sau un avantaj material. În plan sentimental ești mai deschis și poți să te exprimi mai ușor. Zi foarte bună pentru redecorarea locuinței.

Horoscop zilnic Scorpion

Pe de o parte s-ar putea să simți nevoia de a sta singur și retras, de a dialoga cu gândurile tale, însă pe de altă parte s-ar putea să ai nevoie de o persoană de încredere alături căreia să-i spui doleanțele tale. Partenerul de viață te poate înțelege mai ușor acum. Cei singuri se bucură de un farmec aparte și pot fi mai cuceritori.

Horoscop zilnic Săgetător

Dacă financiar ai o intuiție foarte bună și te prinzi ușor de ceea ce se petrece în jurul tău, în plan sentimental s-ar putea să prinzi curaj și să discuți pe teme mai delicate. Te exprimi destul de ușor, dar ai grijă dacă abordezi subiecte din trecut, să nu rănești și asigură-te că persoana din fața ta înțelege excat ceea ce vrei să-i transmiți.

Horoscop zilnic Capricorn

Ai putere de convingere asupra celorlalți, dar nu o folosi pentru a manipula. Este o zi bună să ieși cu prietenii și nu este exclus să te și atragă cineva din anturaj. Încearcî să nu-ți asumi prea multe responsabilități în familie și înconjoară-te de persoane cu care ai ce discuta, care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea ca un eveniment sau călătorie pe care le aveai planificate să se schimbe pe ultima sută de metri. Ai grijă la tendința de a fi critic cu zâmbetul pe buze pentru că-i poți răni pe cei dragi. Azi lasă deoparte stresul și grijile profesionale și relaxează-te cum poți mai bine. O carte citită, un documentar văzut te pot ajuta să te mobilizezi psihic.

Horoscop zilnic Pești

Poți să vezi mai clar pe cine iubești și cine te iubește, pe cine vrei alături și de cine vrei să te îndepărtezi, iar criteriile de selecție par a fi pe baza unor convingeri de viață pe care le împărtășești (sau nu) cu cei din jur. Ai mai multă grijă la cum îți administrezi banii astăzi. Nu este recomandat să faci împrumuturi.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului