Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 4 septembrie 2021. Vărsătorii pot avea tensiuni în cuplu

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 4 septembrie 2021. Vărsătorii pot avea tensiuni în cuplu
Horoscopul zilei de 4 septembrie 2021 | Foto - Pixabay
Publicat: 04/09/2021, 10:34

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra astăzi în zodia Leu și ne va aduce mai multă îndrăzneală și nevoie de a ne pune în lumină. Vom fi mai afectuoși, mai generoși, dar și mai dramatici și mai autoritari. Astăzi, dar și mâine, sunt încurajate relațiile romantice, activitățile artistice, creative și distractive.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 4 septembrie 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează sectorul iubirii și nevoia de a fi alături de partener este mare. Cei care sunt deja parte a unui cuplu vor deveni mai romantici, mai dornici să petreacă timpul cu persoana iubită, iar cei singuri vor fi mai dornici de flirt.

Carieră și bani

Dai dovadă  de multă creativitate și-ți expui cu încredere talentele artistice, iar asta te poate ajuta în toate activitățile întreprinse.

Sănătate

Resimți din plin dorința de a te dedica hobby-urilor tale, acelor activități care-ți fac plăcere și te relaxează, așa că nu mai sta pe gânduri și ieși din casă.

Horoscop zilnic Taur – 4 septembrie 2021

Dragoste

Azi va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare cu cei din familie, în special cu părinții pentru că pot lua naștere conflicte de idei, tensiuni din cauza viziunilor diferite sau tensiuni care pleacă de la lucruri mai vechi nespuse sau nelămurite.

Carieră și bani

Interesul tău se canalizează asupra casei astăzi și cel mai probabil te vei ocupa de treburile gospodărești.

Sănătate

Universul tău interior trece prin multe emoții, semne de întrebare, tensiuni interioare. Fă o introspecție, analizează trecutul și nu ezita să vorbești cu cei dragi despre ce te apasă.

Horoscop zilnic Gemeni – 4 septembrie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii mai certăreț astăzi și mai dornic de a le demonstra celorlalți că nu au dreptate. Ai grijă să nu exagerezi cu reproșurile și acuzele.

Carieră și bani

Nu este o zi foarte bună pentru negocieri pentru că ai tendința de a nu lăsa deloc de la tine, fie din teamă, fie din dorința de a avea mai mult, chiar mai mult decât tu știi că ți se cuvine.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme, însă nevoia de a te plimba, de a ieși din casă și de a socializa este mare, așa că profită că este weekend și fă o plimbare sau chiar o vizită la rude.

Horoscop zilnic Rac – 4 septembrie 2021

Dragoste

Azi vei cere atenție mai multă, vei vrea să te expui și să te faci admirat și nu este exclus să fii mai gelos și mai autoritar în cuplu.

Carieră și bani

Este o zi perfectă să-ți pui în lumină talentele personale, abilitățile, să scoți la lumină ceea ce te temi să arăți de multă vreme.

Sănătate

S-ar putea ca pe seară să te simți mai obosit, mai fără chef, însă este weekend așa că poți profita pentru a te odihni.

Horoscop zilnic Leu – 4 septembrie 2021

Dragoste

Ești mai atrăgător ca niciodată și asta pentru că știi să te pui în valoare, iar complimentele altora te bucură nespus. Atenție totuși la tensiunile cu partenerul care pot lua naștere din nimicuri.

Carieră și bani

Ești plin de idei creative, de dorință de afirmare a talentelor personale și te expui cu mai multă nonșalanță astăzi. Ieși pe scenă pentru că astăzi tu ești vedeta!

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta ai parte de toată energia, vitalitatea și pofta de viață necesare unei zile de weekend. Ești mai optimist și determinat să faci ceea ce-ți place.

Horoscop zilnic Fecioară – 4 septembrie 2021

Dragoste

Posibil să ai senzația că partenerul de viață sau cei din jur te mint sau că îți ascund ceva și asta să te facă să scormonești mai adânc o problemă.

Carieră și bani

Evită să muncești astăzi, fie că ai lăsat sarcinile neterminate la locul de muncă, fie că ai activități casnice care te apasă și se cer rezolvate. Cu siguranță, totul poate fi amânat.

Sănătate

Nu te simți în apele tale și cel mai probabil oboseala acumulată pe parcursul săptămânii își spune cuvântul. Evită stresul, nervii și tensiunile și odihnește-te cât mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – 4 septembrie 2021

Dragoste

Nevoia de socializare este mare și vei dori să ieși cu prietenii, însă s-ar putea a tocmai din mijlocul anturajului să vină și o mare deziluzie astăzi, așa că ai grijă.

Carieră și bani

Cei care lucrează astăzi trebuie să fie mai atenți la intențiile pe care le au asociații, pentru că nu toate sunt curate.

Sănătate

Nu ezita să ieși din casă, să faci o scurtă plimbare și să te relaxezi psihic. Ai nevoie de asta pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Scorpion – 4 septembrie 2021

Dragoste

Încearcă să nu fii autoritar cu persoanele dragi pentru că există riscul să-ți strici tot tu imaginea. Nu sunt excluse geloziile și suspiciunile.

Carieră și bani

Deși este weekend, dacă deții o funcție importantă s-ar putea să fii obligat să găsești niște soluții rapide la o problemă profesională.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Cel mult îți faci gânduri, visezi prea mult, ceea ce nu este rău dacă știi care sunt limitele.

Horoscop zilnic Săgetător – 4 septembrie 2021

Dragoste

Ai toate șansele să ajungi la o viziune comună cu persoana iubită și să vă faceți chiar planuri de viitor împreună. Unii nativi pot avea un dialog cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme.

Carieră și bani

Ești interesat astăzi să te dezvolți într-o anume direcție. Poate ai descoperit un domeniu nou și te atrage peste măsură, poate vrei să citești o carte sau să urmărești un documentar.

Sănătate

Simți din plin nevoia de a călători, însă fii cu ochi-n patru dacă vrei să-ți cumperi un bilet de vacanță astăzi sau dacă pleci în deplasare. Ai grijă la acte în primul rând.

Horoscop zilnic Capricorn – 4 septembrie 2021

Dragoste

Ai toate șansele să readuci pasiunea în cuplu și să înlături monotonia instalată, așa că profită și vino cu idei pentru a reanima viața intimă.

Carieră și bani

O situație financiară poate fi destul de nemulțumitoare, mai ales dacă ai de returnat o datorie, dacă trebuie să primești bani de la cineva sau să-ți analizezi profitul unei investiții.

Sănătate

Sunt griji, frici interioare care se pot manifesta acum. Poate chiar frica de a pierde ceva sau pe cineva, teama pentru propria ta sănătate, așa că ai grijă să nu dai curs unui viciu ascuns.

Horoscop zilnic Vărsător – 4 septembrie 2021

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, nevoia de a te dedica vieții de cuplu este mare, însă crește și posibilitatea unor tensiuni în cuplu care pleacă de la nimicuri.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să cunoști persoane noi, importante, să te întâlnești cu persoane pe care le admiri și asta să te bucure. Nu uita să notezi contactul acestora. Nu se știe când vei avea nevoie de ele.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – 4 septembrie 2021

Dragoste

Poți fi mai conflictual astăzi și ai toate șansele să strici niște relații apropiate sufletului tău pentru că nu ești atent la ce vor ceilalți.

Carieră și bani

Ai grijă la tendința de a lucra și astăzi. Chiar dacă sunt sarcini neterminate la locul de muncă sau activități gospodărești, astăzi ar trebui să le lași deoparte și să te odihnești.

Sănătate

Luna îți tranzitează sectorul sănătății și îți cere mai multă odihnă. Tendința de suprasolicitare este mare și te poți confrunta cu simptome ale unor afecțiuni care ți-au dat bătăi de cap în aceste ultime luni, deci nu face excese.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață