VIDEO. O britanică, arestată pentru rasism. „Stați în țările voastre. Nu veniți să vă bateți joc de a mea”

Redactor:
Laura Holban
VIDEO. O britanică, arestată pentru rasism. „Stați în țările voastre. Nu veniți să vă bateți joc de a mea”
Femeia din imagine a reușit să se facă remarcată...

O britanică a fost arestată, după ce pe internet a fost postat un clip în care făcea numeroase comentarii rasiste vizavi de pasagerii dintr-un tramvai foarte aglomerat. Clipul a ajuns viral pe Internet, adunând foarte mulți vizitatori, și a ajutat poliția să o identifice, scrie The Guardian.

Filmulețul, care a adunat în doar trei zile 4,5 milioane de vizualizări, o înfățișează pe femeie făcând comentarii răutăcioase la adresa unor pasageri din tramvaiul în care se afla. Cu un copil în brațe, aceasta se plânge din cauza minorităților etnice din țara sa: „Ce s-a ales de țara asta, o mulțime de negri și mai mulți polonezi tâmpiți. Nu sunteți niciunul englezi. Duceți-vă naibii de unde ați venit, ați auzit? Stați în țările voastre. Nu veniți să vă bateți joc de a mea. Anglia nu mai e nimic acum. Anglia e bătaia de joc a tuturor acum”, spune femeia.

Un pasager îi spune să își controleze limbajul pentru că în tramvai sunt și copii, iar femeia îi răspunde țipând: „Chiar am un copil în brațe”. Femeia și-a continuat „discursul” timp de două minute.

„În prezent, nu știm cu exactitate între ce stații a avut loc incidentul și nici când”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Inchide