Samsung a lansat oficial în România Galaxy S4. Câte unitați vrea să vândă în țara noastra în acest an compania

Redactor:
Adrian Popa
Samsung a lansat oficial în România noul sau vârf de gama, modelul Samsung Galaxy S4.

Samsung a lansat oficial în România noul sau vârf de gama, modelul Samsung Galaxy S4. Pe scurt, terminalul rulează sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, are un procesor Exynos 5 Octa-Core de 1,6 GHz sau Snapdragon 600 de 1,9 GHz (cu patru nuclee), ecran cu diagonala de 5 inci (rezoluție 1080 x 1920 pixeli, densitate a pixelilor 441 ppi), cameră de 13 megapixeli cu autofocus și LED flash și capacitate de stocare internă de 16/32/64 GB (plus slot pentru card microSD).

Modelul va ajunge în magazine și în oferta operatorilor telecom la sfârșitul acestei luni. 

Sorin Manea, șeful diviziei telecom din cadrul Samsung România, a estimat, pentru gândul, că se vor vinde în acest an pe piața locală 100.000 de unități Galaxy S4. Mai mult, potrivit acestuia, Samsung va încheia 2013 cu o cotă de piață de peste 50% pe segmentul de smartphoneuri.

La nivel global, compania vrea să vândă 10 milioane de unități Galaxy S4 în fiecare lună din 2013.

Potrivit lui Manea, anul acesta se vor vinde în România circa 1,3 milioane de smartphone-uri, iar în 2014 mai mult de 1,5 milioane de unități.

Lansare cu elicopterul

Samsung a pregătit o lansare de zile mari pentru Galaxy S4 în România. Terminalul a fost adus de la Aeroportul Otopeni cu un elicopter care a aterizat pe helioportul de pe acoperișul Crystal Tower. Potrivit organizatorilor, aceasta a fost prima aterizare a unui elicopter pe un helioport de pe o clădire de birouri din București.

Evenimentul de lansare a fost găzduit de vedeta de televiziune Virgil Ianțu.

Odată cu telefonul a fost prezentată și protecția de ecran S View Cover. Aceasta le permite utilizatorilor să vadă informații, precum ora, data, notificări sau cine îi apelează, printr-o mică fereastră, fără a deschide carcasa. 

Specificații S View Cover

LOTO – LOTO 6 DIN 49. Numerele extrase pe 18 aprilie. Miză uriașă la LOTO 6 DIN 49

Inchide