• Publicat:
  • Actualizat:
IT&C

Sute de milioane de conturi Gmail au fost blocate

Sute de milioane de persoane din toată lumea nu au putut să își acceseze vineri seară conturile Gmail, serviciul de e-mail furnizat gratuit de Google.

Sute de milioane de persoane din toată lumea nu au putut să își acceseze vineri seară conturile Gmail, serviciul de e-mail furnizat gratuit de Google. Reprezentanții companiei americane au făcut acest anunț în jurul orei 21:00 (ora României) și au explicat că în circa o oră serviciul va fi funcțional pentru unii dintre utilizatori și că se încearcă găsirea „unei soluții pentru toți utilizatorii în viitorul apropiat”, scrie Reuters.

La ora actuală nu se cunoaște exact cauza care a dus la apariția acestei probleme care a fost resimțită, printre altele, de internauți din India, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

Acest incident a declanșat un val de numulțumiri pe platforma de socializare Twitter. Tot aici rivalii de la Yahoo au profitat de ocazie și au postat pe profilul lor de Twitter o imagine cu mesajul cu care erau întâmpinați utilizatorii care nu puteau să își acceseze conturile Gmail, respectiv „Ne pare rău, dar contul dumneavoastră Gmail nu este disponibil momentan. Ne cerem scuze pentru inconveniență și vă sugerăm să încercați din nou peste câteva minute”.

Inchide