Accident cumplit. O femeie a apucat să-și ia adio de la fiica ei după ce a fost îngropată de vie de o avalanșă

Redactor:
Ruxandra Radulescu
Accident cumplit. O femeie a apucat să-și ia adio de la fiica ei după ce a fost îngropată de vie de o avalanșă
O femeie din Canada, care a suferit un accident cumplit la ski, după ce a fost îngropată de vie în urma unei avalanșe, a mai rămas în viață îndeajuns cât să audă glasul fiicei sale, relatează Miami Herald.

Femeia se afla la ski împreună cu soțul ei și cu încă un prieten când s-a declanșat avalanșa care a îngropat-o complet sub zăpadă.

Soțul ei a făcut eforturi disperate, vreme de ore întregi, pentru a o scoate pe soția lui de sub nămeți. Serviciile de urgență au transportat-o pe femeie cu elicopterul la un spital din orașul canadian Calgary.

La spital starea femeii s-a înrăutățit, iar temperatura corpului a coborât la 24 de grade, deoarece organismul intrase în șoc hipotermic.

Până în ziua următoare, inima femeii a încetat să mai bată de două ori, însă medicii au reușit să o resusciteze.

A doua zi soțul ei a primit o veste cumplită din partea medicilor: soția lui suferea de insuficiență intestinală, o afecțiune incompatibilă cu viața.

Mama femeii luase avionul împreună cu fetița acesteia pentru a-i fi alături. În momentul aterizării, femeia a fost sunată pe patul de spital de către mama ei și cu ultimele puteri a reușit să răspundă și să-și ia adio de la copilă.

Femeia a murit la scurt timp în aceeași zi.  

 

Inchide