Gândul
  • Publicat:
Magazin

Alina Eremia, operată de urgență: O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii

Alina Eremia, operată de urgență: O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii
Cântăreața Alina Eremia a suferit o intervenție chirurgicală la nas, după ce a ajuns la spital cu un caz grav de deviație de sept.

Artista a fost internată la spital pe 6 ianuarie, unde a mers cu iubitul său. Artista suferea de deviație de sept, iar operația nu mai suporta amânare.

„A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii”, au explicat surse din interiorul clinicii, potrivit Libertate.

Alina Ermeia a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care le mulțumește fanilor pentru mesajele de încurajare și i-a anunțat că operația a decurs bine.

Artista a explicat că a folosit picături de nas zilnic, de când era mică.

„Vă mulțumesc mult pentru grija voastră, pentru mesaje. Am vrut să vă spun personal că sunt OK, că operația de deviație de sept a decurs bine, a fost una reușită. Deși am amânat-o foarte mult timp, pentru că trebuia să o fac de acum câțiva ani, ajunsesem în stadiul în care trebuia să iau măsuri, am folosit picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani și lucrurile se agravau pentru că deja ele nu își mai făceau efectul, ceea ce avea ca rezultate nopți nedormite, migrene”, a spus Alina Eremia.

 

Inchide