Care au fost cele mai piratate filme din 2016. De la „Deadpool” la „The Revenant” cu Leonardo DiCaprio

Care au fost cele mai piratate filme din 2016. De la Deadpool la The Revenant cu Leonardo DiCaprio
Publicat: 04/01/2017, 07:47
Actualizat: 19/08/2017, 04:40

Iată un top 10 al celor mai piratate filme în 2016, potrivit The Guardian:

1. Deadpool
2. Batman v Superman: Dawn of Justice
3. Captain America: Civil War
4. Star Wars The Force Awakens
5. X-Men Apocalypse
6. Warcraft
7. Independence Day: Resurgence
8. Suicide Squad
9. Finding Dory
10. The Revenant

MEDIAFAX vă prezintă scurte synopsis-uri pentru primele trei filme din clasamentul celor mai piratate filme din 2016:

Deadpool

În „Deadpool”, un fost detectiv al Forțelor Speciale, devenit mercenar, este supus unui experiment distructiv condus de un escroc fără scrupule, în urma căruia este învestit cu puteri vindecătoare. Astfel, detectivul Wade Wilson adoptă alter ego-ul supereroului Deadpool și, folosindu-se de abilitățile deosebite și de umorul său morbid și distonant, îl urmărește până la capăt pe omul care aproape îi distrusese viața, în trecut.

Fun Fact: Fanii „Deadpool” îl vor pe Quentin Tarantino pentru sequel, după ce Tim Miller, regizorul peliculei originale, a anunțat că nu va mai lucra alături de Ryan Reynolds la sequel-ul filmului, din cauza disputelor pe care le-a avut cu actorul canadian. În petiția de pe Change.org fanii au scris: „Dacă exista vreo șansă ca Tarantino să aibă un proiect care garantat va aduce miliarde de dolari, acesta este. Ne-a ademenit cu povestea din Kill Bill, dar imaginați-vă cum ar suna un dialog scris de Tarantino pentru „Deadpool”. Ar fi glorios.”

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZIM1HydF9UA.

„Batman vs Superman: Zorii Dreptății”

O confruntare fără precedent și un spectacol vizual excepțional între supereroii pe care toți copiii îi adoră. Regizorul Zack Snyder („Man of Steel: Eroul”) îi aduce în „Batman vs Superman: Zorii Dreptății” pentru prima dată împreună, într-o producție cinematografică, pe cei mai cunoscuți supereroi, interpretați de staruri hollywoodiene: Ben Affleck în rolul lui Batman și Henry Cavill în rolul lui Superman.

Iată un scurt synopsis:

Temându-se că acțiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecințe de necontrolat, legiuitorul orașului Gotham decide să ia măsuri și îi declară război noului zeu al orașului Metropolis. În acest timp, omenirea încearcă să stabilească ce fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protecție necondiționată. Cu Batman și Superman în luptă unul împotriva celuilalt, răufăcătorii au suficientă libertate să pună la cale un plan care va amenința siguranța întregii planete.

Fun Fact: Jesse Eisenberg, actorul american care l-a interpretat pe ticălosul magnat Lex Luthor, personajul negativ din „Batman Vs Superman: Zorii Dreptății”, crede că acesta este „plin de umor și încântător”. Eisenberg spune că totul se rezumă la câteva înzestrări, care în mod normal nu ar fi acceptate în societate și la câteva activități pe care majoritatea nu și le-ar permite în viața reală. În plus, nimic nu poate fi mai tare decât a avea posibilitatea de a-l interpreta atât pe dușmanul lui Batman, cât și pe cel al lui Superman. „Probabil că astăzi l-am identifica drept un sociopat narcisist, care nu are acel ceva pe care oamenii îl descriu drept empatie”, crede Eisenberg despre personajul negativ pe care l-a interpretat. „El vede oamenii ca pe niște marionete. În contextul patologiei, el este amuzant și cuceritor”, a adăugat actorul.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=eX_iASz1Si8.

„Captain America: Civil War/ Căpitanul America: Război Civil”

În noul film „Captain America: Război Civil” de la Marvel se produce o fractură între Răzbunători („Avengers”), care are drept rezultat împărțirea în două tabere – una condusă de Steve Rogers (interpretat de Chris Evans) și de dorința sa ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a apăra umanitatea fără amestecul guvernului, iar cealaltă condusă de Tony Stark (interpretat de carismaticul Robert Downey Jr.) și decizia sa surprinzătoare de a sprijini coordonarea echipei guvernamentale.

Fun Fact: Pentru a pune cap la cap „Captain America: Civil War/ Captain America: Război Civil”, producătorii au avut dificila sarcină de a decide cine în ce tabără să fie. După îndelungi dezbateri și negocieri, taberele de Răzbunători arată cam așa: Sam Wilson, Bucky Barnes, Hawkeye, Ant-Man și Scarlet Witch alături de Captain America, și Black Widow, War Machine, Vision și Black Panther de partea lui Tony Stark.

Odată ce-au fost stabilite taberele, filmările au avut loc, în majoritate, la studiourile Pinewood din Atlanta, cu câteva echipe deplasându-se în Germania, Austria, Islanda, Puerto Rico, Indonezia, Brazilia și Marea Britanie pentru unele dintre scene. Filmările referitoare la orașul Lagos nu au fost făcute în Nigeria, ci exact în Atlanta, unde echipele de producție au recompus atmosfera de care aveau nevoie, dând decorului, cu ajutorul figuranților, nota exotică dorită.

Pe 18 iunie 2015 începeau filmările la una dintre scenele istoricului Război Civil care rupe în două tagma Răzbunătorilor. Producătorii peliculei au numit scena, mai în glumă, mai în serios, „Splash Panel”, pentru că le aducea aminte de paginile ilustrate din cărțile de benzi desenate. Până la urmă, respectiva scenă a fost filmată cu o cameră IMAX pentru o experiență completă, care dă senzația publicului că e în mijlocul acțiunii. Astfel, momentul „Splash Panel” al filmului a devenit una dintre cele mai bune scene epice dintr-un film Marvel.

Dar nu numai acest lucru e spectaculos la „Captain America: Civil War/ Captain America: Război Civil”. Filmul abundă și în imagini cu super automobile, cu ajutorul celor de la Audi, la care echipa din spatele peliculei a apelat. Audi a creat o mașină revoluționară la nivel tehnic, un concept high tech pe care compania îl deține, dar care nu a fost niciodată produs. La volanul mașinii își face apariția un nou super erou din universul Marvel. E vorba despre T’Challa sau Black Panther (Pantera Neagră), rol interpretat de Chadwick Boseman. Surprinzător, acest personaj vine cu propria agendă, fiind greu de atras în vreuna dintre tabere. Iar, în 2018, tot el va avea parte de propriul film.

Cum bine știu fanii, stilul de luptă din film este bazat pe clasicele arte marțiale: judo, karate, tae kwan do sau aikido. Dar Pantera Neagră, care se dovedește a fi unul dintre cei mai stilați artiști ai luptelor marțiale, are propriul stil, bazat pe capoeira, care este o combinație între arte marțiale, acrobații, dans și muzică. În plus, costumul Panterei a fost creat special pentru a încorpora aspectul de panteră-pisică cu note africane, la care se adaugă pantofii minimaliști cu elemente ninja.

Pentru trailer, puteți accesa aceste link-uri: https://www.youtube.com/watch?v=nDqW7QjkCyA și https://www.youtube.com/watch?v=bYA3UX6KV9c.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția