• Publicat:
Magazin

Cel mai ciudat cuplu nu se lasă intimidat de privirile indiscrete. El are 1,47 metri și 54 de ani, iar ea are 26 de ani și practică videochat-ul. „Ne iubim cu adevărat, nu este un sugar daddy pentru mine” – VIDEO

Un cuplu în care diferența de vârstă este de 27 de ani a stârnit atenția rețelelor de socializare. Ea este un fotomodel și face videochat, în timp ce el are 54 de ani, o înălțime de 1,47 m și se deplasează cu un scuter pentru persoane cu handicap.

Mason Reese și Sarah Russi, o fată de 26 de ani care face videochat, atrag imediat privirile celor din jur, dar spun că se iubesc la nebunie, scrie thesun.co.uk.

Sarah își câștigă existența pe site-urile de videochat, în timp ce Mason se miră de norocul care i-a fost dat.

Mason, originar din New York, a spus: „Adevărul este că nu sunt de nasul ei, așa că atunci când mă uit la acest model tânăr de 26 de ani, mă gândesc imediat că este îndrăgostită de mine, altfel de ce ar mai sta? Când a vrut să fie cu mine, și eu am manifestat aceeași uimire. Mulți oameni au întrebat-o: „pe bune, chiar ești cu tipul ăsta? Este cel care te întreține?”

Chiar dacă în trecut Sarah a fost întreținută de câțiva bărbați maturi de tipul „sugar daddy”, aceasta își susține angajamentul față de Mason, fost actor în copilărie.

„Este amuzant să fii alături de un bărbat bogat, care îți dă 300 de dolari doar pentru o cină împreună, dar, de când am început să mă văd cu Mason, nu îmi mai trebuie așa ceva, vreau să fiu fericită cu el. Sunt foarte fericită cu Mason. Nu am nevoie de banii lui”, a spus tânăra specializată în videochat erotic.

„Sarah nu mi-a cerut niciodată nimic. Mi-a cumpărat cadouri frumoase și a petrecut timpul cu mine, nu cred că banii sunt baza relației noastre”, a spus Mason.

Cei doi îndrăgostiți se văd de șapte luni și s-au întâlnit la o expoziție în New Jersey.

„Când întâlnești o persoană și vorbești cu ea trei ore neîntrerupte – fără pauze – nu există niciun moment de tăcere – este destul de neobișnuit că a simțit asta”, a povestit Mason.

Mason și-a petrecut Crăciunul alături de Sarah și părinții ei – chiar înainte ca relația lor să devină „oficială”.

Sarah are un apartament în Pittsburgh, dar stă mai mult în New York, alături de Mason.

„Sigur că suntem iubiți, dar și prieteni. Cred că ne bucurăm unul de altul, râdem împreună. Nu contează vârsta ei sau de unde vine sau altceva”, a mai spus acesta.

foto: captură youtube.com

Inchide