• Publicat:
Magazin

Colega de platou a lui KEVIN SPACEY face noi dezvăluiri. Ce relație a avut Robin Wright cu actorul gay acuzat de hărțuire sexuală

Colega de platou a lui KEVIN SPACEY face noi dezvăluiri. Ce relație a avut Robin Wright cu actorul gay acuzat de hărțuire sexuală
Robin Wright a vorbit despre relația ei cu Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală.

Robin Wright a vorbit în exclusivitate despre acuzațiile împotriva colegului ei de platou, Kevin Spacey, care ar fi agresat mai mulți bărbați, în decursul carierei sale. În urma acestor acuzații, Spacey a fost CONCEDIAT din serialul „House of Cards”, produs de Netflix.

Duminică, NBC, postul ce găzduiește emisiunea „Today”, a prezentat un clip de promovare a interviului cu Wright, care va fi difuzat integral luni, scrie THR. Actrița susține că nu prea a socializat cu Spacey în afara câmpului muncii și nu știa de comportamentul său inadecvat.

„Kevin și cu mine ne cunoșteam doar între „acțiune!” și „taie!”, comenzile corespunzătoare oricărei secvențe filmate. „Nu l-am cunoscut. Am știut însă că este un maestru incredibil”.

În octombrie 2017, actorul Anthony Rapp, din filmul „Star Trek: Discovery”, l-a acuzat pe Spacey că l-ar fi agresat sexual pe când avea 14 ani. La acea vreme, Spacey avea 26 de ani și era un actor în devenire. Drept răspuns, Spacey și-a prezentat „cele mai sincere scuze” pe Twitter și a recunoscut că este gay, atrăgând și mai multe critici asupra sa.

După ce mai mulți angajați din spatele serialului „House of Cards” l-au acuzat pe Spacey de hărțuire, Netflix a rupt orice legătură cu actorul și personajul său a fost „șters”. Astfel, noul sezon se va concentra asupra personajului interpretat de Wright, fosta soție a unui alt actor controversat, Sean Penn.

Cel puțin 15 bărbați au declarat că au fost agresați sexual de Spacey, după ieșirea la rampă a lui Rapp. Actorul este anchetat în cel puțin trei cazuri de către poliția londoneză și a dispărut momentan din lumina reflectoarelor. Mai mult, reprezentantul său a declarat că Spacey dorește să se trateze și să-și autoevalueze situația, dar a negat acuzațiile de hărțuire sexuală, prin intermediul avocatului său.

foto: @SavannahGuthri/Twitter

Inchide