Doamna și vagabondul în 2019. Și-a părăsit soțul pentru un bărbat FĂRĂ ADĂPOST, care dormea într-o parcare: „L-am pus să se spele, mirosea URÂT și avea părul slinos”

Doamna și vagabondul în 2019. Și-a părăsit soțul pentru un bărbat FĂRĂ ADĂPOST, care dormea într-o parcare: „L-am pus să se spele, mirosea URÂT și avea părul slinos
Publicat: 10/04/2019, 08:15

Louise, mamă a cinci copii, s-a îndrăgostit de bărbatul care dormea într-o parcare, scrie thesun.co.uk.

A fost la fel de mirată ca și ceilalți, când a căzut în mrejele „boschetarului” Stuart Jonas, în vârstă de 39 de ani, care dormea în parcarea magazinului Debenhams.

Cuplul, care se autointitulează „Doamna și Vagabondul”, s-a logodit. Louise, în vârstă de 35 de ani, din Swindon, Wilts, este fericită: „A fost ca într-un film Disney, cu un final fericit. Când l-am cunoscut pe Stuart, într-o noapte geroasă de noiembrie, dormea într-o parcare, mirosea urât și avea părul slinos. Nu ai fi rezut că poate fi dragostea vieții mele. M-am considerat mereu o femeie cu picioarele pe pământ.

I-am tăiat părul, l-am ajutat să își caute de lucru și dragostea a înflorit. Acum vrem să ne căsătorim, peste câțiva ani”, a povestit femeia.

Louise, mamă casnică cu cinci copii, a înființat un grup pentru cei fără adăpost în 2017, căutând să se distanțeze de o căsnicie nefericită, care dura de zece ani.

„Mă simțeam îngrozitor, deoarece am simțit că mariajul meu s-a năruit. Apoi l-am văzut pe acest om, care dormea la ușa parcării. Eu aveam o casă călduroasă. El avea doar un sac de dormit”, a declarat femeia.

Louise a luat atitudine. „Am adunat mai mulți voluntari, am strâns pături și haine și le-am oferit celor fără casă. Ne-am intitulat Swindon Homeless Volunteers (SHV) și am avut astfel o nouă etapă în viața mea”.

În noiembrie 2017, femeia l-a întâlnit pe Stuart. „Pe măsură ce vorbeam, m-am uitat cu uimire la agoniseala lui – o saltea infectă și câteva pături împuțite. I-am oferit o lampă de voiaj și am făcut schimb de telefoane, ca să mă sune dacă are nevoie de ceva, așa cum am procedat și cu restul nevoiașilor. Străzile sunt un loc înfricoșător și au trecut mai multe săptămâni, în care l-am cunoscut. M-am rugat apoi ca Stuart să mai fie la locul lui de odihnă. Într-o seară, pe măsură ce urcam scările parcării, am avut fluturi în stomac. Grupul a vorbit cu el, eu am fost ca o școlăriță”.

A doua zi, Louise a primit un mesaj de la Stuart, care îi cerea încă o pătură. „Nu puteam să mă îndrăgostesc de omul ăsta. Aveam o casă frumoasă și îmi plăceau lucrurile extravagante. Stuart era un vagabond murdar, în propriile lui cuvinte, care părea dependent de droguri. Dar am văzut un suflet blând. Am discutat cu Stuart și m-a făcut să mă simt specială”, a povestit Louise.

După o campanie umanitară, SHV a strâns bani pentru a ajuta o persoană cu o casă. Louise recunoaște: „Am votat să-l ajutăm pe Stuart. A zâmbit când a deschis ușa casei sale. Dar, din senin, în viața mea a apărut un gol imens.

Casa lui era la mică distanță de casa mea, dar nu doream să merg acolo, deoarece țineam la relația profesională. Apoi, în aprilie 2018, nu am mai rezistat. I-am dat mesaj lui Stuart că vreau să ne vedem. El a alergat și m-a sărutat, după care ne-am plimbat – a fost cel mai romantic moment din viața mea. I-am mărturisit soțului meu, care oricum mă înșelase în trecut și i-am zis că m-am îndrăgostit de altcineva”.

Soțul femeii a fost șocat de situație și cei doi au divorțat.

„M-am culcat prima oară cu Stuart și totul a devenit serios. A trebuit însă să-l cosmetizez. Prima oară l-am scăpat de părul slinos. Apoi am vorbit cu ai mei, care au spus că mi-am pierdut mințile. Am înțeles că avea un trecut. Că dormea în stradă, că a furat pentru a trăi, dar era „curat” de 10 luni. Mi-a cumpărat un inel ieftin, din ajutorul social și, de Crăciun, în 2018, m-a cerut de soție”, a povestit femeia.

Luna trecută, cei doi porumbei s-au mutat într-o altă casă. „Mi-am găsit sufletul-pereche. Se întâmplă doar ca el să fi dormit într-o parcare”.

Stuart este pe aceeași undă cu Louise: „Eram gata să renunț la orice speranță, până când Louise a apărut în viața mea. A avut un suflet uriaș. Când ne-am îndrăgostit, a fost ca un basm. Louise este îngerul care m-a salvat”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult