Dragoste nebună între două criminale în serie chiar în închisoare: Atracția, una intelectuală – FOTO / VIDEO

Publicat: 19/10/2019, 18:38

Potrivit lui Rose West, cele două ar fi avut o relație sentimentală în timp ce se aflau incarcerate.

Totuși, se pare că relație nu a durat prea mult, căci la doar câteva luni după Rose West ar fi decis să o termine pentru că Myra Hindley era „prea periculoasă”.

Detaliile despre relația dintre cele două au fost dezvăluite în cartea lui Leo Goatley, fostul avocat al lui Rose West, „Understanding Fred & Rose West„.

Acesta a reprezentat-o în procesul din 1995 când a fost judecată alături de soțul ei Fred care i-a fost complice în uciderea a 10 persoane, fete și femei adulte.

Foto: Myra Hindley / Captură The Sun

În carte se pretinde că cele două criminale, Myra și Rose, ar fi avut o aventură amoroasă când erau amândouă incarcerate în închisoarea Durham.

Se pare că cele două erau foarte atrase una de cealaltă din punct de vedere intelectual pentru că amândouă au urmat mai multe cursuri universitare.

„Yeah, Myra, e în regulă, ne înțelegem, vreau să văd cum vor merge lucrurile în continuare”, ar fi spus Rose potrivit informațiilor dezvăluite în carte.

Foto:Rose West / Captură The Sun

„Când am vizitat-o la câteva luni după am observat că părerea lui Rose despre Hindley se schimbase total. Îmi spunea «Fii atent la Hindley, e foarte manipulativă»”, a povestit Leo Goatley în cartea sa.

Totuși, Myra nu a fost singura dragoste a lui Rose întrucât aceasta ar mai fi avut și alte partenere, iar cu una dintre ele chiar voia să se căsătorească, relatează The Sun.

Main Foto: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase