„Hai să îmi fac unul micuț, gen Adi Mutu, să se vadă doar la tricou”. Profesionist în mijlocul unui fenomen social în România

„Hai să îmi fac unul micuț, gen Adi Mutu, să se vadă doar la tricou. Profesionist în mijlocul unui fenomen social în România
Publicat: 25/08/2016, 10:25

Ai tatuaj, pozează-l, arată-l! N-ai? Când îl faci? Astăzi, vezi ce spune Costi Azoiței, de la Next Level Tattoo, printre primii tatuatori profesioniști din România. El ia la bani mărunți tatuajele lui Johnny Depp, Alex Velea, ale fotbaliștilor David Beckham, Alibec și Bogdan Stancu. Campania noastră continuă zilele viitoare cu o istorie a tatuajului și un interviu cu atletul Cătălin Câmpeanu, cu gamba învelită în frunze de marijuana.

Tatuează-te cu decență și bun simț, valori ale tale, nu ale tatuajului

Greu mai vezi pe stradă persoane ale căror brațe, sau gambe au scăpat de acul aparatului de tatuat. E un fenomen social, dar bunul gust nu se cumpără, așa că mulți dintre noi ne alegem cu adevărate „mâzgăleli” pe viață, susține Costi Azoiței, Uite-i pe Alex Velea, uite-l pe Johnny Depp și pe fotbaliști ca Bogdan Stancu, sau Denis Alibec. La control cu tatuajele!

Cine este Costi Azoiței? A fost printre primii români care au pus mâna pe aparatul de tatuat și care a militat constant ca acest fenomen să se desfășoare în condiții de igienă, în România, în vremuri în care toată lumea se tatua pe la diverși „șmecheri de cartier”. Artistul s-a ocupat ani la rând și se ocupă de Convenția Internațională de Tatuaje, de la București, iar în prezent are o școală de tatuaje și își exercită activitatea în cel mai mare salon din București.

„Gustul nu se cumpără, te poți alege cu tatuaje proaste, pe viață”

Costi Azoiței comentează tatuajele VIP-urilor din industria cinematografică, cea muzicală, sau din fotbal, pentru a deschide tuturor ochii asupra faptului că „nu e cool să ai orice fel de tatuaj”.

Reporter: Hai să vedem! Ah! Bogdan Stancu.

Costi Azoiței: Ce să spun? Pe Bogdanel l-am tatuat eu acum vrei trei ani…Știu că a venit cu niște poze la mine, să ii copiem tatuajele, ca majoritatea fotbaliștilor, la cei de afară și m-am înțeles chiar foarte bine cu el și a acceptat cam toate propunerile mele. Tatuajul cred că arată bine și acum. Nu l-am mai văzut. L-am tatuat… Știu că am avut vreo două-trei ședințe din alea, mai intense, să îi terminăm tatuajul pe tot brațul și de atunci nu l-am mai văzut. A plecat prin Turcia.

Ce idei de tatuaj avea, inițial, Bogdan Stancu…

Tot așa, ceva religios, vroia să își facă ceva religios, foarte bisericesc și am ales să îi facem ceva mai dur, un pic. Tot pe chestii din astea religioase, un Isus în sânge, de exemplu, țin minte că i-am facut… Tot așa, un îngeraș în sânge.

David Beckham?

Îl urăsc! Atât pot să spun. La banii lui, se putea tatua la un tatuator, sau la mai mulți tatuatori, cu… „cojones”, să zic așa. Cred că a ales să se tatueze prin cartier, pe undeva, că are numai prostii pe el și nu are nimic original. Toate tatuajele de pe el sunt copii, din păcate. Și, ceea ce îi face pe alți fotbaliști să vină la saloanele de tatuaje, în cel mai bun caz, să ceară tot copii, după copiile lui. Nu există originalitate. Punct!

Florin Andone…

Are un scrisuleț pe mână. Probabil este la primul tatuaj și, ca majoritatea: „hai să îmi fac unul micuț, gen Adi Mutu, să se vadă doar la tricou și atât. Te pup!

Alibec are ceva tatuaje.

Alibec, îți spun sincer, din ce văd aici, din poza asta, și-a ales un tatuator bun. Nu vreau să fiu mai mult un cârcotaș, ca să spun așa, nu prea îmi dau seama… Nu l-am studiat. Spre rușinea mea, nu am apucat să studiez înainte tatuajele lui, să spun ceva. Dar, din ce văd eu, e destul de bine tatuat.

Săpunaru! Eeeh, un adevărat playboy.

Da, se pare că da. Din ce văd eu aici, pe brațul lui drept, a plecat la drum cu un mic dragon chinezesc, după care s-a dus cu norișorii aceia, clasici la fotbaliști. Continuă cu un pește koi, dar per total, arată bine brațul lui. Foarte artistic! Chiar mă surprinde!

Dar care-i treaba cu norișorii ăștia, la fotbaliști?

Habar n-am, probabil se cred așa, mai religioși, oamenii. Sau sunt cu capul în nori, cine știe… Dar cred că 99% dintre fotbaliști, au nori pe ei.

Nicolae Stanciu?

S-a tatuat pe antebraț, nu? Cred că prima regulă, ceea ce nu recomand eu, este să îți tatuezi pe pumn, ceea ce are el deja, e tatuat pe pumn și pe antebraț, la vedere. Bine, cred că nu se mai pune problema de job la ei, dar este un început și la ei. Trandafirul de pe pumn, văd că e foarte bine făcut. Coroana nu prea-mi place… Aș fi mers cu altceva pe pumn, dar în fine. E alegerea fiecaruia. Un tatuaj de nota 6!

Ajungem la „frumușelul”. Așa i se mai spune.

Da? Îl avem pe mister Bieber. Are niște tatuaje de copil mic, văd că… Tot așa… Aceeași treaba! La banii pe care îi deține el, putea să-și ia un tatuator cu mult mai bun. Cu mult mai bun și să lase tatuatorul să decidă puțin pentru el, chiar dacă am înțeles că este destul de… Încearcă să se impună în muzică, în toate alea, dar cel puțin la tatuaje, tre să te gândești că rămâi cu ele pe viață și va trebui să asculți și sfatul tatuatorului, pentru că aici s-a încercat un mix, de a ieșit o… O ce? Nici nu știu cum să-i spun eu. Imaginează-ți niște fructe băgate la mixer, pe acolo, pe undeva, așa are și el. Combinație de japoneze, cu old school, cu realistic, cu nimic. Cu niște steluțe, niște pokemoni… Habar n-am! Notă 2!

Campania noastră continuă zilele viitoare cu o istorie a tatuajului și un interviu cu atletul Cătălin Câmpeanu, cu gamba învelită în frunze de marijuana. Tatuează-te cu decență!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață