„Harry Potter”, cu lacrimi în ochi, după ce a citit mesajul de adio al străbunicului său

„Harry Potter, cu lacrimi în ochi, după ce a citit mesajul de adio al străbunicului său
Publicat: 21/07/2019, 15:47

În anul 1936, străbunicul lui Daniel, pe numele lui Louis Gershon, care administra afacerea cu bijuterii a familiei din Hatton Garden, Londra, a fost profund afectat de un jaf, în urma căruia hoții au furat bunuri în valoare de 3.000 lire sterline, scrie The Independent.

Furtul a ajuns în primele pagini ale ziarelor, textul fiind însoțit de o fotografie cu Gershon, în timp ce leșină, după auzul veștii teribile. Temându-se că firma de asigurări nu-l va despăgubi, străbunicul lui Daniel s-a sinucis, lăsând în urmă un mesaj de adio, care a ajuns recent în atenția lui „Harry Potter”.

„Ai vrea să te întorci în trecut…” „Indiferent de ceea ce pățești, tu ai atât de multe de oferit celor din jur și cu toții te-ar fi iubit oricum”, spune Radcliffe, vizibil emoționat.

Marți, emisiunea-fenomen în care starurile își dezgroapă trecutul îndepărtat reîncepe la BBC One. Printre participanți se vor număra Kate Winslet, Paul Marton și Naomie Harris.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase