I-au făcut BAIE și i-au schimbat SCUTECELE de zeci de ori, dar nu ar fi bănuit niciodată SECRETUL bărbatului. Cum s-a dat de gol PACIENTUL

I-au făcut BAIE și i-au schimbat SCUTECELE de zeci de ori, dar nu ar fi bănuit niciodată SECRETUL bărbatului. Cum s-a dat de gol PACIENTUL
Publicat: 15/09/2018, 12:27

Paul Anthony Menchaca, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat luna aceasta în Arizona. Trei femei au răspuns apelurilor sale, prin intermediul site-ului specializat CareLinx.

Una dintre îngrijitoare, care a dorit să rămână anonimă, a declarat că i-a făcut baie lui Menchaca și i-a schimbat scutecele de aproximativ 30 de ori.

În cinci ocazii diferite, individul a insistat ca doamna respectivă să-i curețe cu atenție organele genitale, scrie Daily Star.

După ce a demisionat, alte două femei au susținut că „pacientul” devenea excitat în preajma lor, mai ales când îl îmbăiau.

Acestea l-au urmărit până la casa părinților săi, unde au descoperit adevărul: Menchaca nu suferă de sindromul Down.

După ce a fost confruntat cu realitatea, Menchaca și-a recunoscut minciunile. Toate cele trei victime au fost plătite cu bani gheață de Menchaca.

Menchaca a lucrat ca paznic rutier pentru o școală din apropiere, dar a demisionat în 31 august. El se confruntă acum cu mai multe acuzații de înșelăciune și abuz sexual.

foto: Maricopa County Sheriff”s Office

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase