Johnny Depp își acuză fosta soție că și-ar fi „pictat rănile” pentru a-l defăima: Nu sunt agresor, ci victimă / Avocații lui Amber Heard: Încearcă să-și salveze cariera

Johnny Depp își acuză fosta soție că și-ar fi „pictat rănile pentru a-l defăima: Nu sunt agresor, ci victimă / Avocații lui Amber Heard: Încearcă să-și salveze cariera
Publicat: 22/05/2019, 08:29

Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard că „și-a pictat rănile” și a susționut că aceasta l-a atacat pe el și nu invers.

Depp și Heard s-au căsătorit în 2015, dar au divorțat cu scântei doi ani mai târziu, scrie independent.co.uk. După ce Heard a scris un editorial în Washington Post despre violența domestică, Depp a dat-o în judecată pentru defăimare, cerându-i 50 milioane de dolari.

Heard a prezentat în instanță fotografii cu rănile provocate de Depp și cu stricăciunile făcute în casă de actorul furios.

Depp a negat însă acuzațiile, ba mai mult, a declarat: „Am negat vehement acuzațiile doamnei Heard, încă de la prima declarație, din mai 2016, când a intrat în tribunal pentru a obține un ordin de restricție, având răni pictate. Martorii și camerele de supraveghere indică faptul că aceasta nu a avut aceste răni în fiecare zi din săptămâna anterioară. O să neg toată viața aceste acuzații”.

„Nu am abuzat-o niciodată pe Heard sau altă femeie”, a adăugat Depp, susținând că fosta soție l-a agresat.

„Ea a fost agresoarea, eu am fost victima. A amestecat amfetamine cu pastile fără rețetă și alcool și a comis numeroase acte de violență domestică asupra mea, deseori în prezența unor martori, iar în multe situații aceasta mi-a provocat răni serioase”, a mai spus Depp.

Un avocat al lui Heard, Eric George, a negat acuzațiile și a spus că Johnny Depp a bătut-o în mod repetat pe Amber Heard. În mai 2016, Heard a obținut un ordin de restricție împotriva lui Depp, pe care l-a acuzat de abuz. Depp a negat mereu totul.

Cuplul a divorțat în 2017 și Heard a donat toți banii obținuți de la Depp, 7 milioane de dolari, în scopuri caritabile.

Ambii actori au semnat acorduri de confidențialitate, pentru a nu divulga detalii despre relația lor, în spațiul public.

În 2018, Johnny Depp a avut un proces cu managerii afacerilor sale, pe care i-a acuzat de activitate „frauduloasă”.

În același an, unul dintre managerii care lucrau la filmul City of Lies l-a dat în judecată pe Depp, acuzându-l că l-a lovit în zona coastelor.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase