Silviu Bănilă
05.12.2018
Magazin

NICOLAS CAGE le plătește pensie alimentară nepoților lui, SORIN și LUCIAN. Fiul actorului a trecut printr-un DIVORȚ cu SCÂNTEI și are nevoie de bani

NICOLAS CAGE le plătește pensie alimentară nepoților lui, SORIN și LUCIAN. Fiul actorului a trecut printr-un DIVORȚ cu SCÂNTEI și are nevoie de bani
Nicolas Cage este nu doar un tată grijuliu, ci și un bunic generos, ajutându-și fiul, care a divorțat de o româncă. Astfel, cunoscutul actor contribuie la pensia alimentară pentru Sorin și Lucian, nepoții săi.

Potrivit unor documente citate de cei de la The Blast, Weston Cage, fiul actorului, s-a despărțit de soția de origine română, Danielle.

Weston și Danielle au împreună doi copii, pe Lucian, de 4 ani și Sorin, de 2 ani, custodia aparținând mamei. Weston are dreptul să își viziteze copiii și trebuie să plătească 8.000 de dolari pe lună reprezentând pensie alimentară, jumătate din „cadoul lunar” de 16.000 de dolari oferit de tatăl lui, Nicolas. Pensia alimentară acoperă plata ratelor la mașină, chiria și asigurările medicale pentru fosta soție și copiii lui Weston.

Potrivit documentelor respective, obligația lui Weston de a plăti o pensie alimentară pentru familie expiră la începutul lui 2019, dar el va trebui să plătească pensie alimentară pentru copii. Mai mult, plata se va face din banii pe care Weston îi primește de la tatăl lui, celebrul Nicolas Cage.

Atât Weston, cât și Danielle au declarat că starul din „Con Air” nu este obligat legal să le ofere lunar o alocație și poate modifica suma după cum dorește sau, dimpotrivă, poate sista plata.

Divorțul între Weston și Danielle a fost unul cu scântei, femeia cerând un ordin de restricție împotriva fiului lui Cage, cu excepția situațiilor în care acesta își vizitează copiii.

foto: youtube.com

Inchide