Ofertă HBO GO pentru clienții de televiziune și internet ai RCS&RDS

Ofertă HBO GO pentru clienții de televiziune și internet ai RCS&RDS
Publicat: 08/04/2015, 17:15

Astfel, clienții companiei RCS&RDS care sunt abonați la serviciile Digi Net și Digi TV și au optat pentru una dintre extraopțiunile HBO sau HBO Maxpak vor primi, ca beneficiu la pachetul existent, acces nelimitat la conținutul video disponibil pe platforma online HBO GO.

Cu HBO GO, clienții au acces nelimitat la programele favorite pe PC, smartphone, tabletă și anumite modele de dispozitive smart TV. Aceștia pot urmări pe HBO GO producții originale ale rețelei de televiziune HBO, filme de succes, seriale de comedie și toate episoadele celor mai cunoscute seriale ale HBO: „True Blood”, „Urzeala tronurilor”, „Imperiul din Atlantic City”, „Anturaj”, „Clanul Soprano”, „Totul despre sex”, „Cartelul crimelor”, dar și materiale speciale din culisele acestor producții.

HBO GO le oferă abonaților săi peste 2.000 de ore de conținut (seriale, filme de top, documentare și programe speciale), opțiunea de a-și crea un playlist personalizat cu ajutorul căruia urmăresc când doresc toate programele favorite, posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil, episoade difuzate înainte de premiera la TV, conținut actualizat zilnic, disponibil timp de cel puțin patru săptămâni.

Totuși, potrivit comunicatului, începând de la 1 mai, tarifele aferente extraopțiunilor HBO și HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV vor fi modificate atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei care optează începând de miercuri pentru una dintre cele două extraopțiuni. Noile tarife pentru extraopțiunile HBO și HBO MaxPak se vor regăsi în facturile clienților emise pentru luna mai.

„Creșterea tarifelor este cauzată de fluctuațiile cursului de schimb al monedei naționale în raport cu principalele valute, în special raportat la dolarul american. Compania RCS&RDS își asigură clienții că depune toate eforturile pentru a le oferi beneficii la pachetele de servicii și se preocupă să îmbunătățească permanent calitatea serviciilor, precum și să mențina tarifele la valori cât mai accesibile”, se spune în comunicatul RCS&RDS.

Prețul extraopțiunii HBO (HBO și HBO HD) va fi de 13 lei/lună (TVA inclusă), iar cel al extraopțiunii HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax) va fi de 14 lei/lună (TVA inclusă).

Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO se vor majora cu 2 lei/lună (TVA inclusă), iar cele la Digi TV cablu digital vor crește cu 5 lei/lună (TVA inclusă).

În cazul extraopțiunii HBO MaxPak, abonamentele Digi TV prin satelit își vor păstra prețul de 14 lei/lună (TVA inclusă), iar cele la Digi TV cablu digital vor crește cu 4 lei/lună (TVA inclusă).

„Clienții care nu sunt de acord cu această modificare au dreptul să renunțe la extraopțiunile HBO sau HBO MaxPak fără plata vreunei despăgubiri, în termen de 30 de zile de la momentul intrării în vigoare a noilor tarife”, se mai spune în comunicatul RCS&RDS.

Serviciul HBO GO permite abonaților să urmărească programele direct de pe calculator, tabletă și smartphone, de oriunde există acces la o conexiune la internet de mare viteză.

Pe lângă conținutul variat și libertatea pe care o asigură aplicația HBO GO, abonații au și o metodă simplă de înregistrare. Abonații trebuie să își activeze serviciul HBO în contul de client Digi Care, iar aplicația va genera un cod PIN. Crearea contului pentru aplicația HBO GO se va face pe site-ul www.hbogo.ro (după activarea în Digi Care), pe baza numărului unei facturi Digi, emisă în ultimele 6 luni și cu codul PIN generat după activarea în Digi Care. După crearea contului, clientul se va putea autentifica pe baza adresei de e-mail și a parolei alese chiar de el.

Pentru dispozitivele mobile, aplicația HBO GO poate fi descărcată gratuit din AppStore și GooglePlay.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piața serviciilor de televiziune prin cablu și satelit din România.

Home Box Office (HBO), cea mai cunoscută rețea de televiziune premium din SUA, difuzează în prezent programe de televiziune în: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herțegovina.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun