Ultima „rudă în viață” a lui Adolf Hitler, condamnată pentru pedofilie. Tatăl minorei abuzate, oripilat de incident: „Am scos un garaj la vânzare și a răspuns Hitler / A dus-o pe Ania la el acasă și i-a dat bomboane”

Redactor:
Silviu Bănilă
Romano-Lukas Hitler susține că este ultima rudă în viață a dictatorului nazist Adolf Hitler și a ajuns recent în atenția autorităților, după ce ar fi sărutat o fată de 13 ani. Bărbatul neagă însă că ar fi făcut ceva greșit.

Bărbatul care susține că este rudă cu Hitler a fost condamnat pentru pedofilie, după ce i-a făcut avansuri unei fete de 13 ani, scrie allthatinteresting.com. Potrivit celor de la Bild, șomerul în vârstă de 69 de ani a răspuns unui anunț privind vânzarea unui garaj, dar a pus ochii pe altceva: fata minoră a vânzătorului, Ania, în vârstă de numai 13 ani.

Nu se știe exact dacă Romano-Lukas din Gorlitz, Germania este într-adevăr rudă cu Fuhrerul, el însuși cu un istoric de fapte de pedofilie.

Tatăl fetei respective nu ar fi bănuit niciodată, când a distribuit anunțul, că se va întâlni cu un pedofil cu tatuaj pe craniu, care susține că este rudă cu Hitler.

„Am scos un garaj la vânzare și Hitler a răspuns anunțului”, a declarat tatăl. „Se pare însă că nu era interesat de garaj, ci de Ania. A atras-o cu dulciuri în apartamentul său, i-a cumpărat haine și flori de plastic și chiar s-a oferit să o ia de nevastă”, a povestit omul.

Când bărbații au descoperit că Ania se săruta cu bătrânul Hitler, aceștia au rupt orice relație cu bărbatul și l-au reclamat la poliție. Romano-Lukas Hitler a negat acuzațiile, dar judecătorul Ulrich Schettgen a stabilit că a sărutat-o pe Ania „împotriva voinței ei, pe gât și obraji”.

În cele din urmă, Hitler a fost condamnat pentru fapta sa. Este adevărat că Hitler are rude îndepărtate la New York, dar se pare că legătura de sânge cu Romano-Lukas nu poate fi dovedită.

Potrivit celor de la Heavy, acesta a declarat în 2015 că tatăl lui a fost nepotul fratelui tatălui lui Adolf Hitler. Legătura de familie se bazează pe afirmația lui Romano-Lukas Hitler că străbunicul lui a fost unchiul lui Hitler.

Versiunea presupune că părinții bărbatului de 69 de ani au zburat din Germania de Est și s-au stabilit în Slovacia și el a fost trimis la o mânăstire, unde a fost adoptat de o familie poloneză. Numele Hitler i-a făcut viața mai grea omului și a pierdut câteva locuri de muncă. Acesta are atârnate pe perete câteva din tablourile realizate de Hitler.

„După mine, nu mai există niciun Hitler”, a spus Romano. „Asta este, rușinea trebuie să aibă și un sfârșit. Numele este ca o cruce pe care o port și nu doresc nimănui acest lucru”.

Romano-Lukas Hitler vorbește poloneza și „o germană stricată” și susține că a fost cetățean german începând cu anii 1970, după ce s-a angajat pe o barjă. El s-a referit la ruda lui ca la „vărul meu cel mare teribil”, chiar dacă arborele familie Hitler sugerează altceva.

Alois Hitler, tatăl lui Adolf, a fost copil singur la părinți. Mama lui era Maria Schicklgruber. Identitatea tatălui lui Alois a rămas un mister, chiar dacă guvernul nazist a susținut că este vorba de un om pe nume Johann Georg Hiedler. În schimb, acesta a avut un frate pe nume Johann Nepomuk Hiedler, care a ajutat la creșterea lui Alois.

Fără un test ADN, afirmația lui Romano-Lukas Hitler rămâne discutabilă.

Klara Pozl Hitler, mama lui Adolf Hitler, a fost verișoara lui Alois. Alois a avut două soții înainte să se mărite cu mama lui Adolf și una din căsnicii s-a încheiat fără niciun copil, iar restul cu doi copii – Alois Jr și Angela Hitler.

Frații lui Adolf Hitler au murit la naștere sau la scurt timp după naștere, cu excepția surorii lui, Paula Hitler, care nu a avut niciodată copii.

Cu alte cuvinte, până când un test ADN nu va stabili că Romano e rudă cu Hitler, el va rămâne doar un pedofil cu nume nefericit, care ține pe pereți tablouri semnate de Adolf Hitler.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Ora de iarnă 2020: România dă ceasul înapoi în „cea mai lungă noapte din an”,...
Țara care te bagă la închisoare dacă nu porți mască în spațiile publice
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
Organismul românilor, afectat GRAV în această seară. Ce se întâmplă sâmbătă, pe 24 octombrie
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide