Silviu Bănilă
10.09.2019
Magazin

Ultima „rudă în viață” a lui Adolf Hitler, condamnată pentru pedofilie. Tatăl minorei abuzate, oripilat de incident: „Am scos un garaj la vânzare și a răspuns Hitler / A dus-o pe Ania la el acasă și i-a dat bomboane”

Romano-Lukas Hitler susține că este ultima rudă în viață a dictatorului nazist Adolf Hitler și a ajuns recent în atenția autorităților, după ce ar fi sărutat o fată de 13 ani. Bărbatul neagă însă că ar fi făcut ceva greșit.

Bărbatul care susține că este rudă cu Hitler a fost condamnat pentru pedofilie, după ce i-a făcut avansuri unei fete de 13 ani, scrie allthatinteresting.com. Potrivit celor de la Bild, șomerul în vârstă de 69 de ani a răspuns unui anunț privind vânzarea unui garaj, dar a pus ochii pe altceva: fata minoră a vânzătorului, Ania, în vârstă de numai 13 ani.

Nu se știe exact dacă Romano-Lukas din Gorlitz, Germania este într-adevăr rudă cu Fuhrerul, el însuși cu un istoric de fapte de pedofilie.

Tatăl fetei respective nu ar fi bănuit niciodată, când a distribuit anunțul, că se va întâlni cu un pedofil cu tatuaj pe craniu, care susține că este rudă cu Hitler.

„Am scos un garaj la vânzare și Hitler a răspuns anunțului”, a declarat tatăl. „Se pare însă că nu era interesat de garaj, ci de Ania. A atras-o cu dulciuri în apartamentul său, i-a cumpărat haine și flori de plastic și chiar s-a oferit să o ia de nevastă”, a povestit omul.

Când bărbații au descoperit că Ania se săruta cu bătrânul Hitler, aceștia au rupt orice relație cu bărbatul și l-au reclamat la poliție. Romano-Lukas Hitler a negat acuzațiile, dar judecătorul Ulrich Schettgen a stabilit că a sărutat-o pe Ania „împotriva voinței ei, pe gât și obraji”.

În cele din urmă, Hitler a fost condamnat pentru fapta sa. Este adevărat că Hitler are rude îndepărtate la New York, dar se pare că legătura de sânge cu Romano-Lukas nu poate fi dovedită.

Potrivit celor de la Heavy, acesta a declarat în 2015 că tatăl lui a fost nepotul fratelui tatălui lui Adolf Hitler. Legătura de familie se bazează pe afirmația lui Romano-Lukas Hitler că străbunicul lui a fost unchiul lui Hitler.

Versiunea presupune că părinții bărbatului de 69 de ani au zburat din Germania de Est și s-au stabilit în Slovacia și el a fost trimis la o mânăstire, unde a fost adoptat de o familie poloneză. Numele Hitler i-a făcut viața mai grea omului și a pierdut câteva locuri de muncă. Acesta are atârnate pe perete câteva din tablourile realizate de Hitler.

„După mine, nu mai există niciun Hitler”, a spus Romano. „Asta este, rușinea trebuie să aibă și un sfârșit. Numele este ca o cruce pe care o port și nu doresc nimănui acest lucru”.

Romano-Lukas Hitler vorbește poloneza și „o germană stricată” și susține că a fost cetățean german începând cu anii 1970, după ce s-a angajat pe o barjă. El s-a referit la ruda lui ca la „vărul meu cel mare teribil”, chiar dacă arborele familie Hitler sugerează altceva.

Alois Hitler, tatăl lui Adolf, a fost copil singur la părinți. Mama lui era Maria Schicklgruber. Identitatea tatălui lui Alois a rămas un mister, chiar dacă guvernul nazist a susținut că este vorba de un om pe nume Johann Georg Hiedler. În schimb, acesta a avut un frate pe nume Johann Nepomuk Hiedler, care a ajutat la creșterea lui Alois.

Fără un test ADN, afirmația lui Romano-Lukas Hitler rămâne discutabilă.

Klara Pozl Hitler, mama lui Adolf Hitler, a fost verișoara lui Alois. Alois a avut două soții înainte să se mărite cu mama lui Adolf și una din căsnicii s-a încheiat fără niciun copil, iar restul cu doi copii – Alois Jr și Angela Hitler.

Frații lui Adolf Hitler au murit la naștere sau la scurt timp după naștere, cu excepția surorii lui, Paula Hitler, care nu a avut niciodată copii.

Cu alte cuvinte, până când un test ADN nu va stabili că Romano e rudă cu Hitler, el va rămâne doar un pedofil cu nume nefericit, care ține pe pereți tablouri semnate de Adolf Hitler.

Inchide