Viitorul lui Angus T. Jones în serialul „Doi bărbați și jumătate”, după mesajul surprinzător postat pe YouTube – VIDEO

Viitorul lui Angus T. Jones în serialul Doi bărbați și jumătate, după mesajul surprinzător postat pe YouTube - VIDEO
Publicat: 29/11/2012, 13:39
Actualizat: 29/11/2012, 13:39

Actorul Angus T. Jones, adolescentul din serialul „Doi bărbați și jumătate”, care le-a cerut telespectatorilor din lumea întreagă să nu mai urmărească acest show TV, va continua filmările până la încheierea actualului sezon – al 10-lea -, alături de Jon Cryer și de Ashton Kutcher.

O sursă a declarat pentru Access Hollywood că Angus T. Jones, în vârstă de 19 ani, dorește să își respecte obligațiile contractuale pentru actualul sezon al serialului.

Nu se știe deocamdată dacă Angus T. Jones va juca și în cel de-al 11-lea sezon al show-ului. Potrivit acelorași surse, atunci când a semnat actualul contract, tânărul actor și-a amânat studiile liceale, însă el și-a dorit dintotdeauna să meargă la școală.

Marți, Angus, care a interpretat personajul Jake Harper – fiul personajului Alan, jucat de Jon Cryer -, a postat pe YouTube un mesaj video în care le-a cerut telespectatorilor din lumea întreagă să nu mai urmărească acest show TV, pentru că „le umple mintea cu mizerii”.

Într-o înregistrare video postată pe site-ul YouTube, realizată pentru Biserica Creștină a Bunei Vestiri (Forerunner Christian Church) din California, Angus T. Jones spune că sesiunile de studiere a Bibliei la care a participat recent l-au făcut să se simtă inconfortabil în legătură cu umorul deocheat din „Doi bărbați și jumătate”, un element care a contribuit din plin la succesul acestui show, unul dintre serialele de comedie cu cea mai mare audiență din istoria televiziunii americane.

„Dacă am făcut vreun rău în trecut, nu vreau să-l mai fac. Nu vreau să contribui la planul dușmanului. Nu poți să fii o persoană care crede cu adevărat în Dumnezeu și să joci în același timp într-un serial precum acela. Nu mă simt deloc bine când mă gândesc la lucrurile pe care le învăț acum, la ceea ce spune Biblia și la faptul că am jucat în acel serial de televiziune”, a adăugat actorul.

Într-un alt mesaj, dat publicității miercuri, actorul american și-a cerut scuze față de colegii și de producătorii show-ului.

„Am fost subiectul multor discuții, speculații și comentarii în ultimele 24 de ore. Deși nu pot să vorbesc despre tot ceea ce s-a spus, nici să afirm că vorbele mele au fost extrase din context și prost înțelese, există totuși un lucru pe care vreau să îl clarific. Fără niciun fel de restricții, sunt recunoscător și am cea mai mare stimă și respect pentru toți oamenii minunați din echipa serialului «Doi bărbați și jumătate» cu care am lucrat de-a lungul ultimilor 10 ani și care au devenit un fel de extensie a familiei mele”, a spus Angus T. Jones.

Declarațiile tânărului actor american ar putea genera noi probleme pentru serialul „Doi bărbați și jumătate”, care a fost „revitalizat” în 2011, după concedierea actorului Charlie Sheen – starul show-ului -, din cauza numeroaselor scandaluri din viața lui personală și a unei dispute publice virulente cu producătorii serialului.

Personajul interpretat de Charlie Sheen, afemeiatul Charlie Harper, a fost „ucis” în acest serial, iar în locul său a fost introdus un alt personaj, un miliardar care a făcut avere din afaceri online, interpretat de Ashton Kutcher.

Serialul „Doi bărbați și jumătate”, ajuns la cel de-al 10-lea sezon, este urmărit de aproximativ 14 milioane de americani în fiecare săptămână și este difuzat în peste 20 de țări.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale