Candidata Corina Ungureanu, despre pictorialul din Japonia: „Cu toții facem greșeli, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă închid în casă”

Candidata Corina Ungureanu, despre pictorialul din Japonia: „Cu toții facem greșeli, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă închid în casă
Publicat: 05/05/2014, 23:07
Actualizat: 22/04/2015, 20:15

Spre deosebire de jucătorii „mari” de la europarlamentare, care vorbesc în șabloane și generalități lăsând mașinăria de partid să le dea mandatul de Bruxelles, jucătorii mici, independenții, sunt mult mai aplicați. Doctrina lor încearcă să se adreseze unor nișe electorale, care să le dea suficiente voturi încât să-și vadă visul împlinit. Mulți se adresează familiei creștine, unii sunt militanți împotriva homosexualității, alții apără valorile tradiționale și insistă pentru „dreptul” femeii de a face câți copii îi dă Domnul. De pildă, Pericle Iulian Capsali, candidatul-tată a nouă copii, și Peter Costea, un român din Texas, își propun ca, în această lună, să-i cheme pe români la o adevărată luptă „împotriva acestei revoluții sexuale care a cuprins lumea”. Citiți aici despre ce e vorba.

Corina Ungureanu, de pe podiumul mondial în Parlamentul European

„Performanță dovedită, performanță garantată”, sub acest slogan intră în cursa pentru Parlamentul European fosta gimnastă și dublă campioană europeană, Corina Ungureanu. A lucrat în admnistrația locală, la Ploiești, și a observat care sunt problemele. Acum spune că vrea să facă mai mult.

„Nu vreau ca totul să învârtă în jurul unor medalii care stau în vitrină. Nu alerg după niciun fotoliu la Bruxelles, încerc să mă fac utilă și în domeniul acesta. Nu am stat de pomană, nu am stat cu mâna întinsă, nu vreau să se spună despre mine că fac figurație la un moment dat. Este teama oricărui campion”, își explică Ungureanu candidatura.

Mai mult, spune că din Parlamentul European ar putea face mult mai mult pentru sportul românesc, mai ales că are susținerea președinților federațiilor sportive din România.

„Pentru prima oară sunt bani de la Comisia Europeană pentru sport, sunt programe care trebuie susținute. Promovarea turismului sportiv, adică muncit și investit pe infrastructura sportivă astfel încât sportul românesc să ajungă nu neapărat să producă, ci să nu mai consume”, trasează ea planurile pentru Bruxelles.

Probabil cel mai mare impediment în campania electorală este episodul pictorialului nud din Japonia, despre care spune însă că nu se va împiedica. „Cu toții facem greșeli, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă închid în casă. Cine vrea să vadă doar atât, va vedea doar atât. Nu o să stau să dau explicații la nesfârșit, fac asta de 14 ani. Dar dacă doar atât au să spună despre mine, ceilalți au o problemă, nu eu. Mi-am dat seama că acesta va fi punctul meu slab”, a spus Ungureanu, resemnată, pentru gândul.

Ca o paralelă, fosta campioană europeană vrea să combată eticheta de „gimnasta dezbrăcată”, așa cum susține că i s-a spus multă vreme, dând exemplu chiar unei alte foste campioane cu care a împărțit podiumul: Svetlana Horkina. Rusoaia s-a implicat în politică după ce a pus capăt gimnasticii, fiind deputat în Parlamentul rus din 2007 până în 2011. Totodată, aceeași Svetlana Horkina a realizat și ea un pictorial nud pentru o revistă pentru bărbați în 2007.

La alegerile europarlamentare din 25 candidează opt independenți: Mircea Diaconu, Dănuț Liga, Corina Ungureanu, Pericle Iulian Capsali, Paul Purea, Constantin Filip Tititan, Valentin Dăeanu și Peter Costea.

Corina Ungureanu, locul doi în topul celor mai sexy 40 de gimnaste din toate timpurile. CLIC pe poză pentru GALERIE FOTO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Mașinile care nu mai trec ITP-ul. Vor pica inspecția tehnică periodică
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Copiii lui Maradona vor ca trupul marelui fotbalist să fie într-un mausoleu