Caz șocant la Slatina. Un copil își sărută mama pe fese: „Nu mai faceți copii, dacă vă bateți joc de ei” – FOTO

Publicat: 10/02/2020, 14:53

O tânără mamă din Slatina apare într-o fotografie în timp ce băiețelul ei o sărută pe fese. Imaginile au generat o adevărată isterie pe Facebook.

Imaginea a fost distribuită de o rudă a femeii, iar acum se discută despre sesizarea celor de la Protecția Copilului. Mama micuțului, potrivit contului de Facebook, se numește Cristina, trăiește în Slatina și este singură.

Poza i-a adus numeroase comentarii dure din partea utilizatorilor, deși ar fi fost făcută în urmă cu trei ani. O altă persoană ar fi postat acum fotografia buclucașă, pentru a se răzbuna pe mămica respectivă.

„Dar voi chiar nu înţelegeţi sunteţi bătuţi în cap nu vedeţi ce păr aveam în cap şi cât de mic erea copilul atunci? Credeţi că m-am trezit şi mi-am pus copilul să mă pupe în fund? De când curul să mutat pe bucă dreaptă? Acolo se vede clar da ca eu râdeam dar râdeam de gestul făcut de el că mi-a tras un crac de la pantalon şi mă muşcat iar eu m-am întors râzând gen: Doamne ce nebun este. Şi în momentul respectiv mătuşa copilului Stancu Madalina pe fbk mă fotografiat fără ca eu să ştiu. Cereţi explicaţi de la ea dc la învăţat să vină la mine şi să mă muşte de fund cum a putu să mă pozese şi să publice o asemenea poza fără ca eu să ştiu.

Pentru ea a fost o glumă proastă aşa susţine şi în momentul de fată că nu a realizat că lumea va critica astfel. Bineînţeles ea nu este mama. Pentru ea a fost o glumă acea poză. Nu vi se pare şi vouă ciudat că poză să apară după 3 ani? E clar că cineva a făcut asta ca să îmi facă rău. Dar DUMNEZEU este sus şi nu va dormi pentru cine a făcut asta şi pentru toţi cei care au comentat aşa fără să ştie cum a fost de fapt acea poză. Voi credeţi că eu mă pozam să îmi puneam copilul pe internet nu mă gândeam la consecinţe? Sau la toată populaţia de pe fbk? Se vede clar din celelalte poze viaţa copilului meu. Dar nu aţi avut ce să faceţi şi voi. Dacă eream vinovată numai răspundeam după profilul meu ca să mă zăpăciţi voi dar am încercat să vă fac să înţelegeţi că nu este ceea ce pare dar este inutil sunteţi mai rău ca nişte animale“, a scris femeia.

„Citesc şi mă îngrozesc! Toate care comm…habar nu au să scrie.dacă mătuşa a postat de ce nu ai făcut nimic pt a şterge măcar postarea! Alt lucru care mă pune pe gânduri şi asta da dovadă clară că eşti maniaco-depresivă şi un gen de „euglena verde”de care sunt sigură că nu ai auzit de aşa ceva…este faptul că blestemi copii..nepoţi.. asta denotă că eşti o retardată mintal! Dacă ai ceva de împărţit cu cineva..rezolvă prb cu acele persoane.asta dacă te duce capu şi ai coloana vertebrală! Dar nu blesteme suflete nevinovate hiena!“, este mesajul unei mame, care o critică pe mama băiețelului.