• Publicat:
Mini

Ce spune Valentina Pelinel despre eliminarea din concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” a iubitei lui Cristian Boureanu. „Eu eram jurat”

Laura Dincă, actuala iubită a lui Cristian Botezatu, a fost eliminată din concursul "Supermodels by Cătălin Botezatu".

Valentina Pelinel, fosta soție a lui Cristian Boureanu, și Laura Dincă, actuala iubită a acestuia, au ajuns față în față la competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Tânăra în vârstă de 18 ani a fost criticată de fosta parteneră a politicianului, care face parte din juriul show-ului de la Kanal D.

„Ca s-o spun pe scurt, nu ți-a ieșit! În poze nu ești nici speriată, nici sexy, nu ți-a ieșit nimic”, a comentat Valentina Pelinel după ce a văzut pictorialul realizat de Laura.

În cele din urmă, concurenta a fost eliminată din concurs, însă decizia finală a fost luată de creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Totuși, Valentina Pelinel a ținut să precizeze că tot ce s-a petrecut în respectivul show a fost strict profesional și nu a avut nicio legătură cu viața particulară a fetei.

„Ea pe vremea aia nu era cu fostul meu soț, filmările au fost acum vreo șase luni”, a explicat Valentina Pelinel. „Și dacă ar fi fost, eu tot profesional aș fi judecat-o. Ea era acolo în postura de model, eu eram jurat. Botezatu a luat decizia finală să o elimine. Mi-aș fi dorit să îi văd corpul, să o văd mai mult. Nu știu dacă a slăbit apoi, nu e treaba mea ce a făcut ea după concurs, întrebați-l pe fostul meu soț. Este o fată drăguță”, a adăugat ea în cele din urmă.

Inchide