Cum arată Alina Plugaru la vârsta de 31 de ani după ce a renunțat la cariera în industria filmelor pentru adulți – FOTO

Redactor:
Gândul
Alina Plugaru, din Vaslui, și-a început cariera în filmele pentru adulți în 2006, după ce a lucrat drept dansatoare și model iar în 2009 s-a retras din această industrie.
Tânăra a fost considerată „Regina porno a României” chiar dacă a început să lucreze în industria filmelor pentru adulți la doar 18 ani, având o carieră de trei ani.

De asemenea, aceatsa a participat și la reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care însă nu l-a câștigat.

În timpul carierei în industria filmelor pentru adulți, aceasta a foolosit ai multe nume de scenă / pseudonime: Alina, Alina Blu, Enryka, Enrika Dolls, Erika, Enrika, Enrika Dols, Alina Blue, Crystal, Ellie, Eve, Nicole, Selena, Magda și Candy.
În 2015, Alina Plugaru a povestit ce reacție a avut tatăl ei când a aflat din ziar ce face fiica lui în Statele Unite ale Americii.

Se pare că timp de 7 luni, tânăra nu a îndrăznit să îl sne pentru a-i oferi explicații, însă atunci când a făcut-o a avut o surpriză foarte plăcută: „Mi-a spus: «faci ce vrei, eu mi-am făcut datoria, te-am crescut până la 18 ani». A avut o reacție foarte ok, nici acum nu îmi vine să cred că a avut o reacție atât de calmă”. 

În prezent, Alina Plugaru ar deține un salon de masaj erotic în București și ar organiza show-uri de dans de aceeași natură.

Sursă FOTO interior: @alina_plugaru / Instagram

 

 

Inchide