Dezvăluiri incendiare ale unui sportiv. Becali i-ar fi dus femei lui Hagi la hotel: De la balerine la o fostă prezentatoare TV

Dezvăluiri incendiare ale unui sportiv. Becali i-ar fi dus femei lui Hagi la hotel: De la balerine la o fostă prezentatoare TV
Publicat: 17/12/2019, 13:58

Potrivit sursei, Gigi Becali i-ar fi adus lui Hagi mai multe femei pentru avinturi de-o noapte. Printre aceste femei s-ar fi numărat și balerine, dar și o fostă prezentatoare de știri de la Prima TV.

„Gigi stătea drepți în fața lui Hagi. Când îl rugam să ne pună în legătură cu niște fete frumoase, nu știu cum făcea, dar le scotea din pământ, din iarbă verde. Erau multe balerine care activau la Opera Română sau la Teatrul Constantin Tănase. Ne vedeam la Melody bar și acolo discutam totul. Gigi era băiatul bun la toate. O singură dată și-a dat Gigi drumul la gură pe tema asta și apoi s-a căit amarnic. Atunci când s-a certat cu Hagi și a dezvăluit el însuși anumite lucruri. Acum, dacă l-ați întreba, cred că în stilul lui caracteristic ar înjura ca la ușa cortului. Nu-i place să-i aduci aminte de astfel de momente”,a declarat o persoană din anturajul clubului Sportul Studențesc.

Gigi Becali a mărturisit și el faptul că i-a facilitat lui Hagi astfel de distracții.

„Mă suna (n.r. – când Hagi era jucător) la trei noaptea, că s-a certat cu Balint și cu Belodedici, că ăia îl făceau pitic (…) Cu toate acestea, a avut cele mai frumoase femei din București. Pentru că le-a cunoscut numai prin mine. Să dau niște exemple: a văzut o gagică la tv, mamă ce gagică! Nu-i spun numele (…) L-a plimbat vreo două săptămâni. Și îmi părea rău de el. Ce crezi c-am facut? I-am închis în casă cu cheia și i-am spus ăleia că nu scapi de acolo până nu faci dragoste cu Gică”,mărturisea Gigi Becali.