MIRCEA BADEA o compară pe DENISE RIFAI cu o păpușă GONFLABILĂ. Realizatorul tv, provocat de ȘTIRISTĂ. Hai să-ți arăți MUȘCHII de bărbat!

MIRCEA BADEA o compară pe DENISE RIFAI cu o păpușă GONFLABILĂ. Realizatorul tv, provocat de ȘTIRISTĂ. Hai să-ți arăți MUȘCHII de bărbat!
Publicat: 18/01/2019, 11:13

În urma postării, Denise Rifai i-a răspuns lui Mircea Badea cu o invitație la o confruntare DIRECTĂ, în emisiunea ei de la Realitatea TV.

„Măi Mirciulică, hai totuși, fă-ți curaj și vino la emisiunea mea, să vadă oamenii care sunt deosebirile!!!! Știi bine, te-am mai invitat odată, atunci când ne-am întâlnit la Mall și nu prea erai Jmekerul de la televizor. Doar așa o să-ți vadă și telespectatorii mei „MUȘCHII” de bărbat adevărat ce ești!”, i-a transmis Rifai lui Badea.

Badea ar fi șters însă comentariul lui Denise Rifai.

La postarea sa șocantă, Badea a adunat 1.600 de like-uri, 351 comentarii și 123 distribuiri. În timp ce unii sunt de acord cu derapajele lui Badea, alții l-au condamnat pentru gestul său.

„Bă, am văzut-o aseară… Ziceai că e în sevraj… Cum dădea din mâini în studio la coteț tv… Doamne…Așa ceva…”, scrie un fan al lui Badea.

O reprezentantă a sexului frumos îl jignește pe realizatorul tv, după comparația respectivă: „Măi, derbedeule, ce vei spune copiilor tăi când te vor întreba ce ai făcut în viață? O să le spui, de mic mi-a plăcut să fiu prost și am rămas așa! Rușine„.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase