Noua strategie a lui Dan Voiculescu. Omul-cheie pe care l-a promovat de curând: „Este o necesitate”

Noua strategie a lui Dan Voiculescu. Omul-cheie pe care l-a promovat de curând: Este o necesitate
Publicat: 16/08/2015, 09:00

Reportervirtual.ro scrie că Dan Voiculescu l-a promovat în cadrul noului său partid, Partidul Puterii Umaniste Social-liberal (PPU-SL), pe pianistul, compozitorul și dirijorul Matei Bucur Mihăescu, un tânăr care în prezent studiază la Universitatea de Muzică din București.

Matei Bucur Mihăescu, care va ocupa funcția de președinte al Organizației de tineret a PPU-SL, este un fost bursier al fundației Dan Voiculescu, motiv pentru care Reportervirtual.ro scrie că includerea sa în partid este o „strategie” a mogulului.

„Matei poate fi prototipul viitorului om politic. Implicarea unor tineri cum este Matei Bucur Mihăescu în politică este o necesitate istorică. Evident că drumul spre politica la vârf este greu și blocat de actualii lideri politici, mult prea vanitoși pentru a accepta realități evidente”, a scris Dan Voiculescu pe blog.

PPU-SL a fost fondat de foști membri PC nemulțumiți de fuziunea dintre conservatori și Partidul Liberal Român, sub „umbrela” ALDE, formațiune condusă acum de Daniel Constantin, fost președinte PC, și Călin Popescu-Tăriceanu, fost șef PLR.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase