Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mini

O simplă partidă de amor i-a distrus viața. „Uneori sunt oprită pe stradă şi deja îmi imaginez ce ştiri au citit oamenii despre mine”

O simplă partidă de amor i-a distrus viața. „Uneori sunt oprită pe stradă şi deja îmi imaginez ce ştiri au citit oamenii despre mine”

O sportivă medaliată cu argint la Jocurile Panamericane şi participantă la Jocurile Olimpce de la Rio şi-a scos la iveală calvarul prin care a trecut după competiţia din Brazilia, după ce presa a aflat că a întreţinut relaţii sexuale în Satul Olimpic.

Săritoarea în apă a oferit un interviu pentru UOL Deporte prin care şi-a spus povestea: „Am fost hărţuită de întreaga lume. M-au asediat! Am primit oferte să joc în filme porno, să apar în reality show-uri cu tentă sexuală. Şi mi-am pierdut slujba. Am fost atacată de media din toată lumea. Există poveşti pe care nu le-am trăit”, şi-a început istorisirea Ingrid De Oliveira, scrie Telekom Sport.

În vârstă de 22 de ani, Ingrid a dezvăluit şi alte întâmplări care-i lasă un gust amar. „Şi totul pentru că sunt o femeie care a făcut sex. Este momentul să spun cine sunt şi ce am trăit. Uneori sunt oprită pe stradă şi deja îmi imaginez ce ştiri au citit oamenii: maraton de sex sălbatic, orgie, controverse. Oamenilor le place acest cuvânt: controversă. Asta când nu vorbesc despre fundul meu. Am trecut de la 90.000 de fani pe Instagram la 250.000! Nu sunt singura, mulţi au făcut aşa la toate competiţiile. Aţi văzut numărul de prezervative distribuite în Satul Olimpic? Am făcut ceva greşit şi sunt conştientă de asta, am fost însă torturată şi realizez că tratamentul la care am fost supusă nu este corect”, a adăugat Oliveira.

Inchide