Radu Banciu, atac dur la adresa lui MRU: „Meritați aplauzele noastre. Așa era și atunci. Tabloul lui Nea Nicu era deasupra, ăla într-o ureche”

Radu Banciu, atac dur la adresa lui MRU: Meritați aplauzele noastre. Așa era și atunci. Tabloul lui Nea Nicu era deasupra, ăla într-o ureche
Publicat: 02/07/2015, 08:18
Actualizat: 11/12/2015, 04:41

„Un semnal de alarmă pentru PSD, o înfrângere pentru Victor Ponta. MRU și-a găsit ungureni și în Parlament, s-a uns până la urmă la șefia SIE. Se pare că omul făcuse o fixație pentru acest post. Și-l dorea mai mult decât ar fi fost cazul”, a spus Banciu la B1TV.

Realizatorul tv afirmă că MRU revine la șefia SIE „pentru că plenul reunit al Camerei Deputaților și al Senatului l-a votat marți cu 278 voturi favorabile și șase împotrivă, cinci parlamentari prezenți în sală n-au votat”, dar crede că decizia PSD de a nu participa la vot este greșită.

„Un utecist, MRU este cel mai ușor de văzut politician. La 46 de ani, cât are MRU, înseamnă că am fost contemporani. MRU spunea că „este o misiune care mă onorează, pe care cred că am știința să o fac, să o duc la bun sfârșit și pentru îndeplinirea căreia nu voi precupeți niciun efort”. Într-adevăr, pentru asta meritați aplauzele noastre. Așa era și atunci. Tabloul lui Nea Nicu era deasupra, ăla într-o ureche”, a conchis Banciu.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase