Gândul
11.02.2020
Mini

Răsturnare de situație în cazul bătăii încasate de Daniela Crudu duminică noaptea. Ce s-a întâmplat de fapt. Vedeta a rupt tăcerea

Răsturnare de situație în cazul bătăii încasate de Daniela Crudu duminică noaptea. Ce s-a întâmplat de fapt. Vedeta a rupt tăcerea

Daniela Crudu a rupt tăcerea după incidentul violent de duminică dimineața când a fost bătută de iubitul ei croat și a fost nevoită să cheme poliția, iar apoi să meargă la urgențe. Crudu s-a ales cu urme serioase de violență, dar a refuzat să depună plângere contra bărbatului. În aceste condiții, oamenii legii nu prea au ce face.

”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show, informează Cancan.ro.

De ce nu depun victimele plângere

În foarte multe cazuri, victimele violenței domestice ajung să nu depună plângere contra agresorilor lor. Nu o fac din teamă, nu o fac din dependență financiară, emoțională față de agresor, nu o fac pentru că nu au unde să meargă, nu o fac de rușine și de teama unei stigmatizări publice. Nici Daniela Crudu nu a fost scutită de un val de jigniri după apariția știrii.

Inchide