REZULTATE BAC 2013 pe edu.ro – Update: Lista notelor

Redactor:
Claudiu Pândaru
REZULTATE BAC 2013 pe edu.ro – Update: Lista notelor
REZULTATE BAC 2013 EDU.RO după contestații, publicate vineri, 12 iulie, pe portalul ministerului Educației

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO Ministerul Educației afișează rezultatele finale de după contestații pe portalul EDU.RO. Absolvenții află astfel dacă au reușit să-și îmbunătățească mediile de la BAC 2013, după ce au solicitat reevaluarea tezelor. Examenul de anul acesta a nu a fost unul lipsit de peripeții pentru unii dintre elevi: cu toate că subiectele au fost diferențiate pentru filierele real, tehnologic și vocațional, mulți nu au știut cum să rezolve subiectele.

În total, pe 8 iulie, după afișarea primelor rezultate,  au fost depuse 44.235 de cereri de recorectare la cele trei probe scrise. Numărul de contestații este  mai mic decât cel din 2012, când au fost depuse 53.700 de cereri de recorectare.

Cele mai multe contestații au fost depuse în București,  peste 5.900 de cereri de recorectare. După Capitală, urmeză județele Constanța – 2.159, Argeș-1.587, Prahova-1.575 și Galați  – 1.513. La polul opus se situează județele Sălaj -309, Tulcea -326, Caraș-Severin – 600, Brăila- 377și Giurgiu – 396.

Toate notele finale la BAC 2013 publicate azi, la ora 12, de EDU.RO – REZULTATE BACALAUREAT 2013 după contestații

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO după contestații, publicate vineri, 12 iulie, pe portalul ministerului Educației

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO pe edu.ro, online pe BACALAUREAT.EDU.RO – Pe edu.ro sunt publicate online pe bacalaureat.edu.ro: 55,52 la sută dintre candidați au promovat, arată o informație remisă Gândul de Ministerul Educației duminică noaptea. Patru județe au, după REZULTATE BAC 2013, o rată de promovare de peste 60 la sută. Rezultatele îi țin cu sufletul la gură pe absolvenții de clasa a XII-a care au susținut examenul de bac și așteaptă REZULTATE BAC 2013 pe EDU.RO.

După publicarea de rezultate, Brăila este județul cu cea mai mare rată de promovare, la fel ca și la capacitate, iar Ilfovul cu cea mai mică. Vezi mai jos care e situația în București.

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO  Ponta: Felicit pe cei care au luat Bac-ul; nu sunt de acord să-i considerăm pe toți niște fraudatori

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în debutul ședinței BPN al PSD, la care presa a avut aces, că îi felicită pe toți cei care au promovat examenul de Bacalaureat, după publicarea de REZULTATE BAC 2013 pe EDU.RO, el arătând că nu este de acord cu generalizările privind frauda și cu aprecierea că toți elevii din România ar fi niște fraudatori.”Am vorbit mai devreme cu ministrul Educației. Vreau să-i felict pe toți cei care – pe profesori, pe elevi, pe părinți – toți cei care au luat Bac-ul. Cei care nu l-au luat, asta e, se pregătesc mai bine pentru la toamnă”, a spus Ponta. El a precizat că este bine ca aceia care fac parte din rețele de corupție să fie pedepsiți, arătân, însă, că nu este de acord cu generalizările care îi implică pe toți elevii sau pe toți profesorii. „Dincolo de lucurile care au făcut deliciul presei, sigur, e foarte bine dacă există undeva vreo rețea de corupție, e foarte bine ca oamenii respectivi să fie pedepsiți. Însă nu sunt de acord ca de la lucruri care s-au întâmplat și care se întâmplă și trebuie combătute să generalizăm și nu sunt de acord să-i considerăm pe toți elevii din România niște fraudatori, să-i acuzăm pe toți profesorii din România, și e de datoria noastră să-i apărăm pe toți cei cinstiți care-și fac datoria, care învață”, a spus Ponta.

REZULTATE BACALAUREAT 2013 EDU.RO – Andronescu: Este posibil ca REZULTATE BAC 2013 pe edu.ro să nu stăm mai bine ca în 2012; mulți elevi n-au intrat în examen

Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, luni, că s-ar putea să promovabilitatea din acest an la examenul de bacalaureat să fie mai scăzută decât cea de anul trecut, având în vedere faptul că foarte mulți elevi nu au intrat în examen.Întrebată despre faptul că anul acesta s-au contabilizat 11 procente în plus la promovabilitate față de anul trecut, Andronescu a răspuns: „Aș vrea să nu ne pripim. Rezultatele acestea nu sunt definitive, nu le aveam pe toate, cel puțin aseară, și în același timp nu cred că pot fi judecate doar aceste procente. Eu cred că trebuie să luăm în considerare care este numărul elevilor care ar fi trebuit să intre în Bacalaureat și al elevilor care nu intrat în bacalaureat, și s-ar putea să ajungem la concluzia că nu stăm deloc mai bine decât anul trecut, pentru că numărul acesta a fost mult mai mare”. Andronescu a precizat că au existat mulți elevi care nu au intrat în examentul de bacalaureat, ceea ce face ca promovabilitatea să scadă. Vicepreședintele PSD și-a exprimat, totodată, speranța ca în acest an să nu mai existe reproșuri legate de neadecvarea subiectelor la programa parcursă de elevi. „Anul acesta ar fi trebuit să fie adecvate subiectele programei pe care elevii au parcurs-o. Lucrul acesta l-am reproșat în anii trecuți și sper ca anul acesta nu-l mai putem reproșa”, a adăugat Andronescu.

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO Datele parțiale, despre rezultate bac 2013 pe edu.ro, transmise de Ministerul Educației arată că în Capitală procentul elevilor care au  cel puțin media 6 la Bacalaureat 2013 este de 50,82%. Comparativ cu ultimii doi ani, rata de promovare la București a crescut cu peste 10 procente. Dacă în 2013 50, 82% dintre elevi sunt promovați, în 2012 numai 42,03 dintre absolvenți au trecut de examen, iar în 2011 un procent de 39% dintre elevi au luat note peste 6.
 
În 2013, cele mai bune rezultate de la București sunt la liceele teoretice, unde un procent de 67,29% sunt declarați promovați după prima sesiune, înainte de contestații, dar și la liceele vocaționale, unde 64,59 dintre elevi au promovat. Cele mai proaste rezultate sunt la colegiile tehnologice, unde doar 29,25% este procentul de promovare.

Promovarea la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013, este de 55,4%, potrivit rezultatelor finale, înaintea contestațiilor, anunțate luni de ministrul Educației, Remus Pricopie.

gandul.info va publica REZULTATE BAC 2013 EDU.RO și ADMITERE LICEU 2013 în paralel cu portalul EDU.RO.

 

Transfer colosal la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru şi-a ieşit din minţi şi aduce în Liga...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Larisa Iordache rupe tăcerea! Ce calvar a trăit după ce a fost umilită și jignită...
Marea Britanie oferă bani cetățenilor UE pentru a părăsi țara. Ce sumă poate lua un...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
China a introdus testele anale pentru Covid-19. Medicii spun că procedura este mai eficientă în...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Doamne ferește! Ce a putut face Diana Șoșoacă într-un platou de televiziune. Telespectatorilor nu le-a...
Adevărul SCANDALOS din spatele serialului-fenomen Bridgerton. IMAGINILE care dau de gol, scăpate pe Internet
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Anunțul ȘOC al zilei despre Sebi, băiețelul dispărut de două săptămâni. Ce s-a întâmplat, de...
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide