REZULTATE BAC 2013 pe edu.ro – Update: Lista notelor

REZULTATE BAC 2013 pe edu.ro - Update: Lista notelor
Publicat: 12/07/2013, 14:43
Actualizat: 12/07/2013, 14:43

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO Ministerul Educației afișează rezultatele finale de după contestații pe portalul EDU.RO. Absolvenții află astfel dacă au reușit să-și îmbunătățească mediile de la BAC 2013, după ce au solicitat reevaluarea tezelor. Examenul de anul acesta a nu a fost unul lipsit de peripeții pentru unii dintre elevi: cu toate că subiectele au fost diferențiate pentru filierele real, tehnologic și vocațional, mulți nu au știut cum să rezolve subiectele.

În total, pe 8 iulie, după afișarea primelor rezultate, au fost depuse 44.235 de cereri de recorectare la cele trei probe scrise. Numărul de contestații este mai mic decât cel din 2012, când au fost depuse 53.700 de cereri de recorectare.

Cele mai multe contestații au fost depuse în București, peste 5.900 de cereri de recorectare. După Capitală, urmeză județele Constanța – 2.159, Argeș-1.587, Prahova-1.575 și Galați – 1.513. La polul opus se situează județele Sălaj -309, Tulcea -326, Caraș-Severin – 600, Brăila- 377și Giurgiu – 396.

Toate notele finale la BAC 2013 publicate azi, la ora 12, de EDU.RO – REZULTATE BACALAUREAT 2013 după contestații

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO după contestații, publicate vineri, 12 iulie, pe portalul ministerului Educației

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO pe edu.ro, online pe BACALAUREAT.EDU.RO -Peedu.rosunt publicate online pe bacalaureat.edu.ro: 55,52 la sută dintre candidați au promovat, arată o informație remisăGândulde Ministerul Educației duminică noaptea. Patru județe au, dupăREZULTATE BAC 2013, o rată de promovare de peste 60 la sută. Rezultatele îi țin cu sufletul la gură pe absolvenții de clasa a XII-a care au susținut examenul de bac și așteaptăREZULTATE BAC 2013peEDU.RO.

După publicarea de rezultate, Brăila este județul cu cea mai mare rată de promovare, la fel ca și la capacitate, iar Ilfovul cu cea mai mică. Vezi mai jos care e situația în București.

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO Ponta: Felicit pe cei care au luat Bac-ul; nu sunt de acord să-i considerăm pe toți niște fraudatori

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în debutul ședinței BPN al PSD, la care presa a avut aces, că îi felicită pe toți cei care au promovat examenul de Bacalaureat, după publicarea deREZULTATE BAC 2013 pe EDU.RO, el arătând că nu este de acord cu generalizările privind frauda și cu aprecierea că toți elevii din România ar fi niște fraudatori.”Am vorbit mai devreme cu ministrul Educației. Vreau să-i felict pe toți cei care – pe profesori, pe elevi, pe părinți – toți cei care au luat Bac-ul. Cei care nu l-au luat, asta e, se pregătesc mai bine pentru la toamnă”, a spus Ponta. El a precizat că este bine ca aceia care fac parte din rețele de corupție să fie pedepsiți, arătân, însă, că nu este de acord cu generalizările care îi implică pe toți elevii sau pe toți profesorii. „Dincolo de lucurile care au făcut deliciul presei, sigur, e foarte bine dacă există undeva vreo rețea de corupție, e foarte bine ca oamenii respectivi să fie pedepsiți. Însă nu sunt de acord ca de la lucruri care s-au întâmplat și care se întâmplă și trebuie combătute să generalizăm și nu sunt de acord să-i considerăm pe toți elevii din România niște fraudatori, să-i acuzăm pe toți profesorii din România, și e de datoria noastră să-i apărăm pe toți cei cinstiți care-și fac datoria, care învață”, a spus Ponta.

REZULTATE BACALAUREAT 2013 EDU.RO -Andronescu: Este posibil ca REZULTATE BAC 2013 pe edu.ro să nu stăm mai bine ca în 2012; mulți elevi n-au intrat în examen

Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, luni, că s-ar putea să promovabilitatea din acest an la examenul de bacalaureat să fie mai scăzută decât cea de anul trecut, având în vedere faptul că foarte mulți elevi nu au intrat în examen.Întrebată despre faptul că anul acesta s-au contabilizat 11 procente în plus la promovabilitate față de anul trecut, Andronescu a răspuns: „Aș vrea să nu ne pripim. Rezultatele acestea nu sunt definitive, nu le aveam pe toate, cel puțin aseară, și în același timp nu cred că pot fi judecate doar aceste procente. Eu cred că trebuie să luăm în considerare care este numărul elevilor care ar fi trebuit să intre în Bacalaureat și al elevilor care nu intrat în bacalaureat, și s-ar putea să ajungem la concluzia că nu stăm deloc mai bine decât anul trecut, pentru că numărul acesta a fost mult mai mare”. Andronescu a precizat că au existat mulți elevi care nu au intrat în examentul de bacalaureat, ceea ce face ca promovabilitatea să scadă. Vicepreședintele PSD și-a exprimat, totodată, speranța ca în acest an să nu mai existe reproșuri legate de neadecvarea subiectelor la programa parcursă de elevi. „Anul acesta ar fi trebuit să fie adecvate subiectele programei pe care elevii au parcurs-o. Lucrul acesta l-am reproșat în anii trecuți și sper ca anul acesta nu-l mai putem reproșa”, a adăugat Andronescu.

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO Datele parțiale, despre rezultate bac 2013 pe edu.ro, transmise de Ministerul Educației arată că în Capitală procentul elevilor care au cel puțin media 6 la Bacalaureat 2013 este de 50,82%. Comparativ cu ultimii doi ani, rata de promovare la București a crescut cu peste 10 procente. Dacă în 2013 50, 82% dintre elevi sunt promovați, în 2012 numai 42,03 dintre absolvenți au trecut de examen, iar în 2011 un procent de 39% dintre elevi au luat note peste 6.
În 2013, cele mai bune rezultate de la București sunt la liceele teoretice, unde un procent de 67,29% sunt declarați promovați după prima sesiune, înainte de contestații, dar și la liceele vocaționale, unde 64,59 dintre elevi au promovat. Cele mai proaste rezultate sunt la colegiile tehnologice, unde doar 29,25% este procentul de promovare.

Promovarea la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013, este de 55,4%, potrivit rezultatelor finale, înaintea contestațiilor, anunțate luni de ministrul Educației, Remus Pricopie.

gandul.info va publica REZULTATE BAC 2013 EDU.RO și ADMITERE LICEU2013în paralel cu portalul EDU.RO.

Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
Cât a lăsat bacșiș Andreea Esca unui taximetrist, pentru o cursă de 6 lei, în...
FOTO. Jojo, în costum de baie! Cum arată acum, de fapt, trupul fostei vedete Playboy
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:
Celebru milionar, salvat de la moarte, în mod miraculos, de Gigi Becali! `A venit Luțu...
Averea halucinantă a noului premier al României! 40.000 de euro pensie și venituri grotesc de...
Criza guvernamentală ucide oameni zilnic. Apelul medicilor: Depolitizaţi deciziile medicale şi haideţi să colaborăm
Dacia Logan, în rate, este mașina momentului în ROMÂNIA. Avansul este zero!
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Restricții aprobate de CNSU: Lockdown de la ora 22.00, masca obligatorie, iar nunțile și alte...
Cât a lăsat bacșiș Andreea Esca unui taximetrist, pentru o cursă de 6 lei, în...
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să...
Când se întoarce frigul în România. Trebuie să ne pregătim deja hainele groase
Autostrada spectaculoasă care va apărea în patru ani în România. Va trece prin munţi şi...
IATĂ noile MĂSURI pe care sunteți OBLIGAȚI să le RESPECTAȚI!
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Marea noastră actriță A MURIT... Este doliu uriaș în lumea actorilor români
Doliu negru în România! Am pierdut un antrenor de legendă. A murit chiar azi
DOLIU în ROMÂNIA! Milionarul a MURIT cu ZILE, în CHINURI GROAZNICE
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021