Tânăra care ar fi fost abuzată de Prințul Andrew pe vremea când era minoră povestește totul. „Am participat la orgiile lui”

Jane Doe 3 este de fapt Virginia Roberts, a cărei poveste a fost dezvăluită în 2007. Aceasta a povestit ce a pățit în cei trei ani în care a lucrat pentru miliardarul Jeffrey Epstein, mărturisind că a fost obligată să le facă masaj unor moguli și oameni de afaceri. Palatul Buckingham l-a apărat pe Andrew, afirmând că acesta nu a întreținut relații sexuale cu minore, informează Daily Mail.

Mărturisirea lui „Jane Doe 3″ l-a trimis deja la închisoare pe unul dintre cei mai bogați oameni din SUA, Jefrrey Epstein. După cum relevă documentele analizate de justiția din Palm Beach, Florida, „Epstein a obligat-o pe Jane Doe 3 să întrețină relații sexuale cu un membru al familiei regale britanice, Prințul Andrew (Ducele de York)”.

Virginia Roberts spune că i-a cunoscut pe Epstein și Prințul Andrew prin Ghislaine Maxwell, fiica mogulului controversat din presă Robert Maxwell. Aceasta lucra ca asistentă la garderoba unui spa deținut de afaceristul Donald Trump în Florida. La scurt timp după ce a împlinit 15 ani, în 1998, fata a întâlnit-o pe Ghislaine la clubul respectiv.

Roberts spune că n-a știut în ce se bagă, atunci când a acceptat să lucreze pentru Epstein. Aceasta a început să lucreze imediat și a fost dusă la casa vospită în roz a lui Epstein din Palm Beach. Scările locuinței impunătoare erau decorate cu fotografii nud ale unor fete tinere și Roberts a aflat ulterior că era fotografiată cu ajutorul unor camere ascunse.

Roberts s-a lăsat amăgită de povestea de succes a lui Epstein și a acceptat să devină jucăria lui sexuală. „Jeffrey a zis că vrea să fie mentorul meu”, spune Roberts. „Am simțit că lui Ghislaine îi pasă de mine, Eram ca o familie, ne uitam la serialul „Sex And The City” și mâncam floricele”. Din nefericire, Ghislaine a fost un fel de „matroană” a tinerei Roberts.

„Dar era o familie bolnavă. Eram fata numărul unu a unui pedofil și mă pregăteau pentru un prinț britanic. M-a învățat să satisfac toate nevoile unui bărbat”, povestește Roberts. Primul schimb de priviri cu Prințul Andrew ar fi avut loc la cină, spune femeia.

„Am mers la localul lui Trump. Am fost conduși într-un separeu VIP, unde Andrew mi-a cumpărat o băutură și a început să mă atingă, afișând un zâmbet îndrăzneț. Eram obișnuită să fiu un obiect sexual, dar nu în public și nu mă așteptam la așa ceva din partea Prințului Andrew, care avea două fiice. Am simțit că toată lumea ne privește”, povestește Roberts.

Epstein ar fi plătit-o pe Roberts cu 15.000 de dolari pentru favorurile sexuale oferite Prințului Andrew. Roberts l-a întâlnit pe Prințul Andrew și în preajma Paștelui anului 2001, în casa lui Epstein din Manhattan, când i-a oferit un masaj.

A treia întâlnire a fetei cu prințul s-a consumat pe o insulă din Caraibe deținută de Epstein, unde a făcut sex cu acesta în timpul unei orgii. După toate aventurile sexuale, Roberts l-a întâlnit pe Robert, un antrenor de arte marțiale, care „a învățat-o să trăiască din nou”.

Timp de 11 ani, ei au locuit într-o suburbie din Sydney, Australia. În urmă cu an, cuplul s-a întors în SUA, alături de cei trei copii. „Încă îl mai visez pe Jeffrey. Încă mă mai trezesc noaptea cu lacrimi pe obraz”, a mai declarat Roberts, care își scrie memoriile.

Avocatul lui Epstein, Jack Goldberg, a declarat că acuzațiile femeii sunt vechi și neîntemeiate. La rândul ei, Ghislaine Maxwell a ținut să precizeze că declarațiile lui Roberts sunt „false” și „mincinoase”.

foto: OS

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă. Penibilul...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
România, lovită de ciclonul devastator din Italia! Cod roșu de fenomene extreme
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
S-a stins marele actor. Adio, maestre! A murit în mod pașnic și rafinat
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Astronomii au găsit o planetă de mărimea Pământului la doar 55 de ani-lumină depărtare
×