Un fost ministru lansează scenariul-bombă înainte de turul doi. Cine l-a băgat pe Dragnea la pușcărie / Rolul neașteptat al domnului Dăncilă

Un fost ministru lansează scenariul-bombă înainte de turul doi. Cine l-a băgat pe Dragnea la pușcărie / Rolul neașteptat al domnului Dăncilă
Publicat: 22/11/2019, 09:59

„Am văzut filmulețul cu doamna Dăncilă și soțul ei. Concluzia: sunt convins că domnul Dăncilă e cauza pentru care Dragnea e la pușcărie”, a scris Daniel Funeriu, fost ministru al Învățământului, într-o postare pe Facebook.

„Cred că domnul Dăncilă nu a mai suportat ca soția sa să fie umilită de Dragnea și a împiedicat-o să dea ordonanța salvatoare. Nu îmi e deloc jenă să afirm că, dacă e așa, domnul Dăncilă e un soț bun”, a mai scris Funeriu.

Funeriu se referă la un interviu video lansat înainte de turul doi de duminică, în care soțul fostului premier și actualului lider al PSD, candidatul la prezidențiale Viorica Dăncilă, povestește cum și-a cunoscut soția și care este relația sa cu aceasta.

„Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată (s-o prezinte părinților – n.r.). Pentru că era o fată de oraș, venită de la oraș și am dus-o cu trenul. Și am luat-o cu căruța de la gară. Au ieșit părinții la poartă. „Tata, mama, vă prezint viitoarea mea soție”, a povestit soțul Vioricăi Dăncilă într-un fragment de interviu postat joi seară pe pagina de Facebook a PSD.

„Cel mai mult am fost încântat că s-a adaptat condițiilor de la țară. În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu m-a tras deoparte și a zis: „Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?” – „Stai liniștit, tată, că o să vezi că da”, a mai relatat Cristinel Dăncilă, soțul prezidențiabilei PSD.