Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mini

Veste de COȘMAR pentru fanii emisiunii Acces Direct. Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp

Veste de COȘMAR pentru fanii emisiunii Acces Direct. Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp

Excesul de vulpițe dăuneză grav bugetului. Cam asta a pățit Antena 1, după ce a fost amendată cu 100.000 de lei pentru telenovela „Vulpița”, de la Acces Direct.

Sancțiunea vine după ce forul a vizionat, timp de două ședințe, fragmente din mai multe ediții ale emisiunii Acces Direct, notează Paginademedia.ro.

Sancțiunea a fost votată în unanimitate de membrii CNA. Amenda a fost dată pentru încălcarea articolelor privind protecția minorilor, dar și a articolului care spune că „nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut”.

„Ce am văzut aici este un spectacol al degradării umane”, a remarcat Dorina Rusu, membru CNA, după ce membrii au urmărit astăzi ore bune cu fragmente din emisiunea Acces Direct. „Este o degradare extraordinară pentru ce înseamnă televiziune. (…) De o lună de zile exploatați chestia asta. S-a vorbit despre chestiuni grave, despre abandon, despre prostituție, despre amantlâc. Înțeleg nevoia de audiență, dar nu poți depăși chiar orice limită.”, a mai continuat Dorina Rusu.

×
Inchide