VIDEO Război total. Adrian Năstase îl jignește CRUNT pe Radu Banciu: Bă gunoiule, chiar nu știi nimic din ce-am făcut pentru țara asta?

VIDEO Război total. Adrian Năstase îl jignește CRUNT pe Radu Banciu: Bă gunoiule, chiar nu știi nimic din ce-am făcut pentru țara asta?
Publicat: 25/03/2019, 19:20

Realizatorul B1 TV l-a ironizat pe Adrian Năstase și l-a acuzat că a furat și că a contribuit la regresul României.

„Am aflat de la fostul premier Adrian Năstase că președintele Klaus Iohannis este în campanie electorală, ceea ce nu se cuvine. Sigur, Bombonel, vino și suspendă-l pe Klaus Iohannis că se implică prea mult în campania electorală. Dar Adrian Năstase avea nevoie să mai intre încă o dată în ridicol până la gât, el care subjuga țara asta. Pe vremea lui televiziunile rulau pentru el, presa scrisă nu-l contrazicea niciodată, Justiție n-aveam. Cum își permite un asemenea om, care a întors România din drum și ar fi subjugat-o la cât de puțină viziune politică are acest impostor de talie mondială, care ar fi făcut din țara asta praf și pulbere. România era într-o gaură și încerca să-și țină măcar capul la suprafață, așa eram în epoca lui Năstase, care ne dădea cu cizma în cap ca să fure el. Până la urmă a intrat la pușcărie. După aia ne-a mai păcălit o dată cu încercarea aia de a se bărbieri peste fular, cu zgârietura aia de impostor pe care și-a fabricat-o”, a spus Radu Banciu la B1 TV.

Replica lui Năstase nu a întârziat să apară. Fostul premier a reluat un articol intitulat „Gripa porcină l-a afectat grav pe Radu Cap-de-Porc”, în care îl jignește pe jurnalist.

„Am făcut mici modificări în rețetă și sper că administrarea acestui medicament nu va afecta o eventuală decizie a PSD – în opinia lui Banciu, un partid de «nenorociți, cretini, idioți, nemernici, hoți, incompetenți, etc» – de a oferi o sumă considerabilă pentru publicitate electorală postului B1 TV”, a scris Năstase la finalul variantei modificate a textului care a mai fost publicat în urmă cu doi ani.

Textul integral al lui Adrian Năstase:

„A trecut ceva timp de când i-am administrat, ultima dată, medicamentul lui Cap-de-Porc. După cum stiți, periodic, sunt nevoit să-i administrez acest tratament. În ultima perioadă, se pare că epidemia de gripă porcină l-a afectat grav, determinându-i crize de demență în fiecare seară. El manifestă și unele accese schizoide, începe – fără rost – să vorbească în limbi străine, se blochează în consoanele finale ale cuvintelor, țipă la telespectatori. Folosește, fără motiv, pluralul majestății. În plus, reacționează rău la unele persoane. Spre exemplu, articolele de pe blogul meu sau știrile în legătură cu mine îi creează o deosebită stare de irascibilitate. Poate că este vorba și de un început de Alzheimer. De multe ori, nu-și mai aduce aminte nici măcar numele meu. Îl rog, de aceea, pe Sorin Oancea ca, în fiecare seară, în postul Paștelui, înainte de intrarea pe post, să-i citească următorul text (pamflet), ce conține rețeta medicamentului:

Bă, jigodie, de șapte ani deja, mă insulți și îmi jignești familia – soția, copiii – pentru că ai frustrări cu Ceaușescu. Probabil că ai pitici pe creier. Încearcă, bă, și cu medicamente. Ce ai făcut tu, bă, în viață ca să mă judeci pe mine și pe alții. Ai numărat biciclete la un ziar? Și acum te ține Oancea pe post de maimuță la televizor în fiecare seară? Strângi, ziua, mizeria din tabloide și o verși apoi pe sticlă, bă gunoiule? Asta numești tu jurnalism? Bă, între tine și Tăpălagă, îl aleg întotdeauna pe Tăpălagă. El, cel puțin, o iubește sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, îi urăști pe toți.

Îmi spui tu mie că am vrut, ca premier, să închid B1 TV? Bă, idiotule, când a fost înființat B1 TV? În 2001. Cine era premier atunci, bă, gunoiule? Întreabă-l, bă, pe Păunescu și o să-ți explice. Că, pe urmă, ați trecut la mâncat «frunză» în Grădina Carpaților, asta e o altă chestie. Așa se întâmplă cu viermii de mătase…

De șapte ani mă jignesti în fiecare seară, bă, jigodie. Mă acuzi că am furat. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu” maică-ta? I-am furat afișele electorale lu” taică-tu? Să fie sănătoși, că nu am nimic cu ei deși puteau să nu te scoată din incubator. Sigur, nu aveau de unde să știe unde o să ajungi. Bă, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de hărți vechi statului și am creat cel mai mare muzeu de genul ăsta din Europa. Ai fost să-l vezi, bă, jigodie? Nu trebuie să-ți cumperi bilet pentru Burkina Faso ca să ajungi acolo. Chiar nu știi nimic din ce-am făcut pentru țara asta, bă, gunoiule? Dacă poți să mergi să faci turism în toată lumea, asta mi se datorează și mie, redus mintal ce ești. Intrarea în Uniunea Europeană, intrarea în NATO mi se datorează și mie. Sigur că am și greșit. Am avut lângă mine tot felul de lichele, ca tine, care nu și-au văzut decât interesul lor.

Am tăcut timp de șapte ani și am așteptat să-ți vină mintea la cap (de p…). Tu însă ai ajuns să spui că vrei să joci pe mormântul meu, să iei în batjocură gestul meu de revoltă de acum șapte ani, să faci diverse insinuări sexuale? Cu ce drept, bă, gunoiule? Pentru că CNA-ul este plecat cu pluta prin lume și membrii săi nu mai au timp să se uite la televizor? De asta a ajuns țara asta în situația în care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.

De fapt, mi-e milă de tine. Trăiești într-o hazna și te hrănești de acolo. Ai fi vrut să beau o cafea cu tine. Cum aș putea să fac lucrul ăsta, bă, gunoiule, când tu nu m-ai atacat doar pe mine, ci i-ai jignit și pe copiii mei sau pe soția mea. Chiar nu ai înțeles de ce a fost condamnat medicul Brădișteanu, bă, nemernicule? În lumea în care trăim, pentru Păunescu sau Oancea contează banii. Pentru tine contează doar voluptatea de a împrăștia dejecții verbale la televizor. Rămâne cum am vorbit: ești un gunoi”.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York