• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

BACALAUREAT. Ce scrie un elev pe foaia de examen: „Subiectul 4 (ăsta îl fac în plus): Eu mam îndrăgostit de colega de bancă care are un funduleț obraznic rău de tot”

VEZI AICI TEXTUL INTEGRAL al lucrării. AFLĂ unde s-a născut elevul...

O lucrare de la simularea de la bac a examenului de limba șiliteratura română din 2006 a fost semnalată pe 4 iulie 2011 de unprofesor autorului unui blog. Invitat să răspundă la întrebarea „Cese întâmplă cu învățământul din ziua de astăzi?” profesorulrespectiv, în loc de răspuns, a făcut publică lucrarea de mai jos.Ea ar aparține unui elev din Alexandria.

Citește și:

CONTESTAȚIIBAC 2011. Iată PRIMELE REZULTATE

REZULTATE BACALAUREAT 2011afișate online

După ce nu a reușit să rezolve corect niciun subiect dintre celetrei propuse, elevul din Alexandria (județul Teleorman) a continuatsă scrie pe foaie.

„Subiectul 4 (ăsta îl fac în plus): Eu mam îndrăgostit de colegade bancă care are un funduleț obraznic rău de tot. Este blondăamestecat cu brunetă, este îmbrăcată în pantaloni albi, o gecuțăsexi și o bluziță maro mai strâmtă. Este frumușică la față. Și vădați seama că ați face ceva cu ea. Sper că vați (sic!) dat seamace…”, notează elevul.

La final, liceanul a ținut să precizeze: „Și asta a fostlucrarea mea, sper sămi (sic!) dați și mie un punct, pentruimpresie artistică. Vă pup dulce. Și mai ales dacă suntețiprofesoare și tinere. Dacă sunteți profesor, nu vă mai pup. Văiubesc. Pa”.

Citește și BACALAUREAT 2011. Cum a rezolvat Cristian Tudor Popescu șisubiectele la proba de limbă și literatură română

Lucrarea a fost notată cu 1 de ambii corectori.

Deși autenticitatea lucrării nu poate fi confirmată, autorulblogului moldoveancublog.ro,unde au apărut pentru prima dată imaginile, spune că a primit foilede la un profesor.

„Discutând cu un profesor pe marginea gradului de promovare aBacalaureatului 2011 și neînțelegând ce se petrece cu tineretulcontemporan, dumnealui, în loc să-mi dea prea multe explicații,mi-a trimis această lucrare. Am citit, m-am minunat și, pe alocuri,am găsit răspunsul la întrebarea: Ce se întâmplă cu învățământuldin ziua de astăzi?”, notează autorul postării.

Inchide