Alin Nica neagă afirmațiile lui Alfred SIMONIS / „E o declarație hilară și dacă el chiar crede că eu m-am gândit măcar o clipă să merg la PSD”

Publicat: 09 04. 2024, 11:04

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, a negat afirmația președintelui Camerei Deputaților, catalogând-o „hilară”. Alfred Simonis, a declarat, luni, că a fost abordat, personal, de președintele, Alin Nica, care i-a cerut să-l primească în PSD, în schimb, avea să aducă 15-17 primari. 

Nica, exclus din PNL, a mai spus că rămâne fidel valorilor liberale, în timp ce își face campanie pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Timiș, susținut de Forța Dreptei a lui Ludovic Orban.

E o declarație hilară și dacă el chiar crede că eu m-am gândit măcar o clipă să merg la PSD, încep să-mi pun întrebări serioase în privința nivelului său de inteligență. Rămân fidel valorilor liberale și susțin în continuare că voturile nu se tranzacționează, primarii nu au o sacoșă de voturi pe care o dau în stânga și în dreapta, după cum au ei chef, așa cum se pare că domnul Simonis crede. Să-mi aducă unul dintre primarii cu care domnia sa pretinde că aș fi solicitat să merg la PSD, a spus Nica, la RFI.

„Mai bine îmi tai o mână, decât să colaborez cu PSD-ul”, a completat Alin Nica.

Luni seară, Sorin Grindeanu a spus că „îl crede” pe Alfred Simonis și a explicat că Nica ar trebui să-și piardă mandatul, neavând sprijin politic.

Știți care e legea în România? El nu mai poate să fie președinte de Consiliul Județean în momentul asta.

CITEȘTE ȘI: