ATAC. PSD comentează dur ieșirea lui Ludovic Orban în Centrul Vechi: „A instalat o guvernare de bodegă”

Publicat: 07 06. 2020, 13:54
ATAC. PSD comentează dur ieșirea lui Ludovic Orban în Centrul Vechi: „A instalat o guvernare de bodegă”. Sursă foto: Facebook Guvernul României

PSD reactionează dur în urma imaginilor cu Ludovic Orban,  stând la o terasă din Centrul Vechi din București. „Orban a instalat o guvernare de bodegă”, scriu social-democrații pe Facebook.

„Guvernul alege șefi în Sănătate dintre liberalii cu “școala vieții” fiindcă asta este resursa liberală în care crede Orban: recrutarea prin turul cârciumilor, nu al spitalelor!

Premierul și ministrul Sănătății se plâng că managementul sanitar este la pământ, dar pun șef de spital un fost patron de #cârciumă. Decizia definește stilul de guvernare al unui premier care n-a făcut un tur al spitalelor în timpul pandemiei, ci a ales unul al teraselor din București.

Au ales ca director de spital un liberal care declară mândru că “școala vieții” e mai importantă decât orice universitate!

Duplicitatea și demagogia PNL împart țara în două: în vorbe, trăim în #Româniaeducată a lui Iohannis, în fapte, suntem în #Româniaagramată a lui Grindă&Co.

Orban a instalat o guvernare de bodegă care nu are șanse să-i scoată pe români din criză, ci mai degrabă să tragă toată țara după el, sub masă!”, au scris social-democrații pe Facebook.

Ludovic Orban, vizită-surpriză în Centrul Vechi al Capitalei

Ludovic Orban a putut fi văzut sâmbătă după-amiază, într-o vizită-surpriză, în Centrul Vechi al Capitalei. Premierul a declarat că a fost invitat de un prieten, bucuros că și-a putut deschide terasa.

„Răspund la invitația unui bun amic, care de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat și pe mine”, a explicat Ludovic Orban.

Șeful Guvernului era însoțit de doi dintre colaboratorii săi, Ionel Dancă, șeful Cancelariei, și consilierul Andi Manciu. La un moment dat și-a făcut apariția și Nicușor Dan, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Vizita sa are loc în primul weekend de relaxare cu terasele deschise oficial, după data de 1 iunie.