LUDOVIC ORBAN, vizită-surpriză în Centrul Vechi al Capitalei. Explicațiile premierului (VIDEO)

LUDOVIC ORBAN, vizită-surpriză în Centrul Vechi al Capitalei. Explicațiile premierului (VIDEO)
Premierul Ludovic Orban (s), alături de șeful Cancelariei, Ionel Dancă (d), și consilierul Andi Manciu, în Centrul Vechi al Capitalei (FOTO - Captură video)
Publicat: 06/06/2020, 20:11
Actualizat: 07/06/2020, 05:27

Ludovic Orban a putut fi văzut sâmbătă după-amiază, într-o vizită-surpriză, în Centrul Vechi al Capitalei. Premierul a declarat că a fost invitat de un prieten, bucuros că și-a putut deschide terasa.

„Răspund la invitația unui bun amic, care de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat și pe mine”, a explicat Ludovic Orban.

Șeful Guvernului era însoțit de doi dintre colaboratorii săi, Ionel Dancă, șeful Cancelariei, și consilierul Andi Manciu. La un moment dat și-a făcut apariția și Nicușor Dan, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Vizita sa are loc în primul weekend de relaxare cu terasele deschise oficial, după data de 1 iunie.

Premierul Ludovic Orban și șeful Cancelariei, Ionel Dancă, la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei

Întrebat ce îi așteaptă pe români după 15 iunie, premierul a confirmat că sunt analizate alte măsuri de relaxare, dar acestea vor fi anunțate cu câteva zile înainte de această dată, potrivit Digi 24.

„Le vom anunța la timpul potrivit”, a spus Ludovic Orban atunci când i s-a cerut un orizont de timp.

Terasele unui oraș din România s-au micşorat cu 75 la sută: O să servim cam 25–30 la sută din capacitate

Terasele din Brașov s-au micşorat cu 75 la sută după epidemia COVID și vor servi cam 25–30 la sută față de cum serveau în mod obișnuit la mese. Autoritățile caută soluții pentru a extinde spațiul pentru terase.

Din cauza capacității reduse a teraselor, persoanele care își doresc să se bucure de această experiență trebuie să își rezerve locul din timp.

Potrivit Mediafax, cei care vor să fie siguri că prind loc la una dintre cele mai căutate terase din Braşov trebuie să își facă rezervare din timp.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase