BREAKING NEWS | AUR și-a închis sediul central! Ce mesaj au primit simpatizanții lui George Simion

Publicat: 16 06. 2023, 10:48
Actualizat: 16 06. 2023, 10:56
Sursa: Facebook - AUR

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a renunțat la interacțiunea fizică și trece comunicarea cu simpatizanții în mediul online.

Sediul central al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și toate operațiunile de partid s-au mutat online, au anunțat reprezentanții AUR.

Informația a fost confirmată pentru Gândul de reprezentanți de la vârful AUR, care au precizat că vor să aibă o comunicare directă cu simpatizanții, nemediată de rețelele sociale.

Ce platforme sunt folosite

„Din 1 iunie, sediul central al AUR și toate operațiunile de partid s-au mutat online. Folosim tehnologia și instrumentele moderne pentru a câștiga lupta politică cu partidele sistemului.

Descarcă aplicația și fă-ți cont. (…). Dacă nu reușești, poți accesa următorul link pentru detalii legate de aplicație și instalarea acesteia: https://partidulaur.ro/ap/ sau poți suna la +40 770 961 795”, este informația primită de simpatizanții AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost lansată pe 1 decembrie 2019, iar după alegerile din decembrie 2020, a devenit partid parlamentar.