Chiuariu, întrebat dacă va accepta funcția de ministru: Am în spatele meu 40.000 de voturi care contează politic

Publicat: 20 03. 2013, 16:52
Actualizat: 29 07. 2014, 19:24

Întrebat dacă poate prelua o funcție de ministru, vicepreședintele PNL Tudor Chiuariu, al cărui nume a fost vehiculat ca posibil succesor al Monei Pivniceru la Justiție, a spus că are în spate un vot popular care contează din punct de vedere politic. Tudor Chiuariu a fost achitat de prima instanță în dosarul „Poșta Română”, fiind acuzat de procurori de abuz în serviciu. Decizia finală aparține însă completului de cinci judecători.

„Deocamdată, eu am primit un vot popular, dar în spatele meu sunt peste 40.000 de voturi, acesta este singurul lucru care contează din punct de vedere politic”, a răspuns Tudor Chiuariu când a fost întrebat dacă va accepta o funcție de ministru până când în dosarul „Poșta Română” nu se pronunță și completul de cinci judecători. Numele lui Chiuariu a fost vehiculat în PNL ca posibil succesor al Monei Pivniceru în fruntea Ministerului de Justiție.

El a adăugat că nu se pune problema „deocamdată” de a prelua funcția de ministru al Justiție, deoarece există un ministru – Mona Pivniceru.

„Eu nu sunt ghicitor în stele, nu știu când va avea loc viitoarea numire la ministerul Justiției”, a conchis Chiuariu.